Значи нека за момента оставим на това, че на висока скорост умират лесно. Ето го проблемът и като гледам той е свързан със скоростта на проучване.
Изпращам проучвател до поле Х на най-бавна скорост. Не намира нищо. Така 2-3 повторения на ден. След 2-3 дена пускам проучвател отново към това същото поле Х, което е било проучено няколко пъти. Само че този път пускам на най-бърза скорост. Първо чудо е че проучвателят е жив. Но интересното е че открива руина. Хубавото е че е и от моето ниво. След шпионаж какво има в руината устаноявам, че в нея войската никак не е "млада". Явно тя си е била там, но на бавно проучване не е открито нищо. На бързо проучване е открито. Първо в енциклопедията единственото, което се споменава за скоростта на проучвателите е тяхната смъртна зависимост. Не е споменато дали от скоростта зависи и намирането на нещо(руна,мина,рудник...). Ако е обвързано, то не е направено както трябва. Едва ли те като бързат да стигнат до даденото поле ще забележат всичко както трябва. Нормално е, когато са по-бавни и са на "оглед" да забележат пвоече.. Това не ми харесва и трябва да има корекция. Мисля, че се разбира каква е и едва ли е нужно да се пише в другия раздел. Реално това, което не се харесва и е описано какво е и защо е - трябва да се промени..
Относно проучвателите
-
- Оръженосец
-
- Капитан
Re: Относно проучвателите
От 7 проучвателя 3-ма умряха днеска накуп.Какви са тези измислени 2%,какви са тези простотии.KEKS вземи отговори най-накрая и направете нещо по въпроса!!!
-
- Новобранец
Re: Относно проучвателите
Стара тема, но да, на мен също ми прави впечатление, че процентите ги нямат за нищо. 10% шанс на бърза скорост, но 10% на мисия или 10% от нещо друго? Дори на по-бавно пак умират доста често, опредеелено шансът за смърт е двойно или даже тройно по-голям, отколкото пише.