Архируина

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Заключено
Съобщение
Автор
elza11
Новобранец

Архируина

#1 Мнение от elza11 »

Прекрасен, слънчев неделен ден - 15 януари, 2023 година. Изпила съм сутрешното си кафе и мързеливо влизам в играта. Проучвателите ми са открили руина 7.
Примигах няколко пъти, разтърках очите си и се усмихнах. Невероятно!!! Години наред чакам появата й. Сега руината е до столицата ми.
Шпионирам я, а тя си крие войската. Има много кристали. А перлите, също много!... Странна радост и любопитство завладяват човешкото ми същество.
Поглеждам дали kaktyc е в играта. На линия е. Пиша му. Питам го, иска ли да бием 7-чка. Неговите войски са далеч. Наложи се да изчакам.
И ето, дойде момента, в който вече бяхме в атака. Пътят беше труден, но битката бърза. Архируината беше победена!
Прикачени файлове
15.01.2023г. - ден на славна битка
15.01.2023г. - ден на славна битка
bitkaC.jpg
bitkaC.jpg (93.25 KiB) Преглеждано 3987 пъти
bitkaS.jpg
bitkaS.jpg (139.99 KiB) Преглеждано 3987 пъти
Показвам Ви как атакувахме руината.
Показвам Ви как атакувахме руината.
bitkaR.jpg (89.03 KiB) Преглеждано 3987 пъти
Споделям с Вас битката:
Споделям с Вас битката:
битка3.jpg
битка2.jpg
битка1.jpg
Уважаеми читателю, благодарим ти, че стигна с нас до края на нашия разказ за великия подвиг на двамата ни велики владетели!<br />Сега те и двамата си чакат наградата, която ще ги направи още по-велики!<br /><br />elza11, kaktyc
Уважаеми читателю, благодарим ти, че стигна с нас до края на нашия разказ за великия подвиг на двамата ни велики владетели!
Сега те и двамата си чакат наградата, която ще ги направи още по-велики!

elza11, kaktyc
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Re: Архируина

#2 Мнение от darko428 »

Наградите са ви дадени.
Заключено

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”