превземане на външно владение
-
- Оръженосец
превземане на външно владение
Ако във владението има някакви ресурси когато го превземеш ресурсите изчезват ли или стават твои?
-
- Маршал
Re: превземане на външно владение
Всички ресурси във външното владение ще станат ваши.
-
- Магистър
Всички стават твой, ама след като изгориш половината 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

-
- Маршал
Извинете, това го някак си изпуснах.lazo написа:Всички стават твой, ама след като изгориш половината
Благодаря за уточнението.
-
- Оръженосец
демек по добре да го ограбя 1-2 пъти и после да го превзема 
ама ако го обера 2 пъти после мога ли да го превзема или трябва да чакам 24 часа?

ама ако го обера 2 пъти после мога ли да го превзема или трябва да чакам 24 часа?
-
- Магистър
1 грабеж и после превземаш - така се прави 
Но и да нямаш време/възможност за грабеж - да не ти пука за ресурса - после ще си добиеш предостатъчно

Но и да нямаш време/възможност за грабеж - да не ти пука за ресурса - после ще си добиеш предостатъчно

-
- Оръженосец
а дали има ВВ което да добива жито?
-
- Магистър
Няма външно владение което да добива жито. Всички външни владения са подземия (някакви мини или рудници), а на житото му трябва светлина за да расте. Просто няма как да стане 

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

- Perco
- Капитан
Грабиш два пъти и чакаш 24 часа за да си го превземешklavi написа:демек по добре да го ограбя 1-2 пъти и после да го превзема

lazo написа:Няма външно владение което да добива жито. Всички външни владения са подземия (някакви мини или рудници), а на житото му трябва светлина за да расте. Просто няма как да стане
Щом ти е мерак за жито търси поле за основаване на град до пето ниво в степ и пет-шест житни полета около него - това ти гарантира здрав добив на жито.
Да използваш Shljakavica е аналочно на писането с *****(фецес) по стената - чете се ама не е красиво и асоцийраш автора му с нещо смръдливо.
-
- Оръженосец
Благодаря за отговорите Perco 
вече ги открих и мисля че проблема с житото не е толкова голям колкото очаквах. Единственото за което ме е яд е че не съм рицар, просто бонусите им са имба в сравнение с другите раси

вече ги открих и мисля че проблема с житото не е толкова голям колкото очаквах. Единственото за което ме е яд е че не съм рицар, просто бонусите им са имба в сравнение с другите раси