първата ми 7ца надявам се да не е последната :)

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Machkonti
Новобранец

първата ми 7ца надявам се да не е последната :)

#1 Мнение от Machkonti »

Екранна снимка (99).png
Здравейте, всичко се случи доста бързо. Съклановец ми писа че е намерил руината и ме взе със него, приготовлението беше по-дълго отколкото самата битка . все пак трябваше да стигнем до нея това ни отне почти три часа :) , но все пак стигнахме и победихме. Битката протечи според очакванията ни героя в руината по действието на ужаса изгони част от моята армия но ужаса не повлия на съклановец тъй като той разполага с арт който неутрализира действието , след това боят приключи след рунд.
Прикачени файлове
Екранна снимка (97).png
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

Re: първата ми 7ца надявам се да не е последната :)

#2 Мнение от darko428 »

В историята ви липсват цвят, детайли и екранни снимки на етапите на битката.
Machkonti
Новобранец

#3 Мнение от Machkonti »

darko428 написа:В историята ви липсват цвят, детайли и екранни снимки на етапите на битката.
Никъде в куеста не пише ,че трябва да се слагат снимки от етапите на битката пише добавете снимки и до там като имате определени изисквания описвайте подробно за да става ясно какво се изисква. Относно описанието какво очаквате вие даже не давате анимация на битката от къде да знам как е протекла аз виждам едни снимки и до там въз основа на тях направих описанието мерси за вниманието.
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

#4 Мнение от darko428 »

Можете да изпратите екранни снимки как сте шпионирали руините, ако има екранни снимки на изчисленията, можете също да ги публикувате.
Публикувай отговор

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”