герои
-
- Капитан
Re: герои
за да наемеш пълководец трябва да си изучил науката за герои до 4то ниво
-
- Оръженосец
А заплатил ли си си науките?salsa написа:искам да попитам за броя на героите.пълководеца е +1 наука за герои 3 ниво 4 героя стават общо 6.защо не става да се наеми 6-ти герой при положение,че пълководеца дава право на още един герой
След заплащането на "Управление на героите 4-то ниво" и "Герой пълководец 1-во ниво", ще можеш да наемеш 6 героя общо, като само един от ези 6 може да ти е от тип "пълководец"
-
- Новобранец
Общият брой герои при изучени всички нива на управление на героите и всичките нива на пълководците е 6. Пет от науката управление на героите и само плюс един пълководец. За наемане на 2-и пълководец трябва да се уволни един от останалите герои. Същото важи и за 3-ия пълководец. Седем героя може да има само притежателя на Кралски комплект или комплект проучвател 

-
- Оръженосец
Също така и Чък Норис! За него няма ограничение в броя и видове герои!Kova4 написа: Седем героя може да има само притежателя на Кралски комплект или комплект проучвател
-
- Магистър
Аз съм на същия хал, тъпото е, че реално имаш свободен слот, т.е имам 7 слота в момента и 6 героя, но не ми дава да наема 7-ми герой.Kova4 написа:Общият брой герои при изучени всички нива на управление на героите и всичките нива на пълководците е 6. Пет от науката управление на героите и само плюс един пълководец. За наемане на 2-и пълководец трябва да се уволни един от останалите герои. Същото важи и за 3-ия пълководец. Седем героя може да има само притежателя на Кралски комплект или комплект проучвател
Изключително подвеждащо...