Здравейте!
Докато чакам Създателите на "My Lands" да направят подобрения на играта, за да бъдат прекратени фиктивните войни за размяна на знамена и езера между съюзници и съклановци, аз реших да се боря срещу корупцията в "My Lands" като създам нов клан на име "W.A.C", което е съкращение от WARRIORS AGAINST CORRUPTION или на български БОЙЦИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА. Ще Ви разкажа накратко за нашето устройство, цели и мисия. На първо място това е тайна революционна организация, членовете на която ще са известни само на "W.A.C", подобно на организацията, стояща зад Хаос-обществото и имаща разклонения във всички кланове, но тайни, защото шпионите не си казват, че са слушалки на Хаос-обществото. За разлика от тях, ние няма да крадем знамена и езера от слабите, а от силните, за да помагаме на слабите, а не на силните - всеки един наш таен последовател ще е един Робин Худ, който ще краде от богатите, за да дава на бедните... Ще поема греха да открадне, но за да накаже крадците и после ще направи комплект знамена или ще удържи езеро, за да вземе артефакт от турнирите и да бъде по-силен в борбата срещу робовладелците в "My Lands"! Намирам, че борбата за свобода, равенство и братство трябва да носи печалба на борците, затова смятам, че те трябва да са добре екипирани и да млатят здраво робовладелците!!! За да няма страх от предателство в нашите редици, не е нужно да казвате на никого, че сте част от "W.A.C" - аз съм единственият явен член на клана и ако искате да ядете бой като мен, просто кажете, че и Вие сте от "W.A.C", но ако не желаете да Ви бъхтят на лягане и на ставане, си трайте... Нашият клан, подобно на висшата управа на Хаос-обществото, няма да бъде организирана във видим клан, който да има управа от Старейшина, военен министър, ковчежник, играчи, няма да имаме кланови замъци, никаква колективна собственост! Да, няма да има бонуси от щандарти, няма да има ресурси от биене на руини в склада на клана, но няма и да могат да ни шантажират, че ще ни бутнат клановите замъци, ако не се подчиняваме на вече установения ред от Хаос-обществото!!! Сега всеки силен играч може да излезе по всяко време от клан с по 3-4 кланови замъка и да бутне клановите замъци на всеки клан, ако ще и да има 1 кланов замък, след което да се върне отново в силния клан... Разбирате, че Робин Худ ще бъде гонен до дупка, няма смисъл да правим нещо, което ще го съборят при първото спречкване с нас... За разлика от клановите замъци, които могат да бъдат превзети като разрушат всичко в тях, по правилата на играта зад крепостните стени на Вашите градове не може да се бута нищо - затова бутнете сами всички външни сгради в селищата и знайте, че повече никой нищо не може да бутне, ако ще да Ви атакува с най-голямата възможна армия... Вече бутнах всичко в селищата, стана приказна гледка - поля, житни ниви, гори, приказна природа... Вече не треперя, че някой ще ми бутне селищата или пък че нещо ще се срути, ако не отворя портата на града повече от 4 дни... Бутнах и контрашпионските гилдии - да шпионират колкото желаят, всичко мое е на всички... Добре са дошли да ме ограбят!!! Елате, яжте, това е тяхното тяло, което за вас се преломява... Пийте от нея всички, това е тяхната кръв, която за вас се пролива... Открийте се и Вие, борци срещу корупцията - нека Ви дойдат на гости с огромните си армии от Хаос-обществото, нека бъхтят пътя до градовете Ви и дадат милиони злато за походи, а вземат само трохи от Вашата трапеза... Да ги разорим с войни, които нямат как да водят, ако сме много - една птичка пролет не прави, казват мъдрите хора, но аз съм кукувица, която иска да снесе яйцата си във Вашето гнездо, Хаос-мастъри, и корупцията, която Вие сеете, да бъде посята сред Вас и да Ви изяде главите... Търсете руини, големи рудници, езера, знамена, всичко около себе си без да се тревожите, че ще изгубите нещо - вече нямате нищо, но имате СВОБОДА... Настанете се спокойно в най-големите рудници, които откриете, затворете тунела и не излизайте, докато се срутят - за никого няма да има нищо, но Вие можете без злато, а Хаос-мастърите - не... Всеки голям златен рудник, който бъде запориран да се стопанисва от Хаос-обществото, ще довежда до дезертирането на хиляди войници от градовете им всекидневно - ден след ден, седмица след седмица, месец след месец, капката пробива камъка... Да наложим обсада на Хаос-мастърите, да гладуват като няма руини, рудници, като не могат да тръгнат наникъде да атакуват, защото няма злато и няма надница за войските им, да спрем играчите да купуват от тях като продаваме по-евтино /Вие можете като не Ви знаят, че сте от клана "W.A.C"/... Да направим фракцийка около турнирите, щом уговарянето за знамена и езера е в правилата на играта - няма да бутам никакви укрепления и кули, и Вие не бутайте нищо, когато ме поканите на гости да Ви дойда да Ви опухам, фракцийка ще завъртим, Премиум ще избичим, без пари за половин година, това са 26 х 2.5 $ = 65 $, кой Ви дава 65 $!!! Само ми пишете, че искате да сме приятели и да врътнем далаверката с фракция покрай турнирите за знамена и езера - ще дойда да Ви опухам, където кажете, а после Вие ми елате на гости, да ме опухате и да си вземете знамето, което вече е Ваше, нали размяна правим на знамена... Далаверата ще приключи, ако Създателите решат да направят бутон за свободно прехвърляне на знамена между съюзници, съклановци и приятели, но дотогава ще има за всички безплатен Премиум за половин година, УРА-А-А-А... Да поиграем 90 ДНИ играта, която ни ЗАБРАНЯВАТ да играем тук - може да ни хареса и да направим клонинг на сървърите и да играем без пари во веки веков, да вървят по дяволите авторските права на създателите на играта след като не искат да ни отърват от КОРУПЦИЯТА... Няма нужда от екстри в турнирите - вземайте знамена и езера от черния пазар, а екстрите да ги ползват тези, които нямат приятели и не могат да врътнат далаверката с размяна на знамена, фракцийка в турнирите и да спечелят по някое друго артефактче... Бъдете ми приятели и нека се опухваме един друг добре, за да ни е гот!!!
Кланът W.A.C
В този конкурс могат да участват всички кланове от всички сървъри
Съобщение
Автор
-
- Новобранец
Кланът W.A.C
Открий корупцията в "My Lands"
http://www.wac345.blogspot.com
http://www.wac345.blogspot.com
Обратно към “Парад на клановете от ВСИЧКИ СЪРВЪРИ”
Иди на
- Форум
- ↳ Раздел за гости
- Помощ за играчи
- ↳ Правила на форума
- ↳ Задай въпрос
- ↳ Гайдове по играта
- ↳ Обсъждане на игров процес
- ↳ Куестове
- ↳ Въпроси към администрация на форума
- ↳ Грешки в превода
- Помощ за създателите на играта
- ↳ Предложения и идеи
- ↳ Нови предложения
- ↳ Обсъждане на предложения и идеи
- ↳ Реализирани и неактуални идеи
- ↳ Какво ви харесва
- ↳ Какво НЕ ви харесва
- ↳ Какво струва да бъде добавено в Енциклопедията
- Обсъждане на играта по сървърите
- ↳ Разцвет на цивилизацията: Архон
- ↳ Кланове на сървъра Разцвет на цивилизацията: Архон
- ↳ Война: Архон
- ↳ Сътрудничество: Архон
- ↳ Търговия: Архон
- ↳ Други обсъждания: Архон
- ↳ Век на изобилието: Бакар
- ↳ Кланове на сървъра Век на изобилието: Бакар
- ↳ Война: Бакар
- ↳ Сътрудничество: Бакар
- ↳ Търговия: Бакар
- ↳ Други обсъждания: Бакар
- Залата на славата
- ↳ Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!
- ↳ Велики постижения и рекорди на играчите
- Общуване, свободно от модериране
- ↳ ФЛУУД
- ↳ Лафове и хумор в играта
- ↳ Творчество на нашите играчи
- Конкурси
- ↳ Предложения за конкурси
- ↳ Демотиватори My Lands
- ↳ Парад на клановете от ВСИЧКИ СЪРВЪРИ
- ↳ Отгатни в играта
- ↳ Колаж
- ↳ Мистър Мy Lands БЪЛГАРИЯ 2014