Завръщането на джедаите!
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Завръщането на джедаите!
Джиткам си във БакЪра, и един слънчев ден получавам съобщение да съм се изнасял от там където съм, че това не било моя територия, не съм се бил за нея с варварите, бла-бла-бла, (аз като го почнах тоя сървър тука варвари нямаше, ама както и да е) та реших да се сбия за тая територия, щом е наложително.
Пънеха се някакви 5 човека, шах ли са, мат ли са, не ги знам, нещо да ме зануляват, заключиха ме, насветкаха ме с заклинания, и това беше, тия май не знаят с кой си имат работа, явно не са джиткали първия сървър момчетата. Изчаках си аз да минат заклинанията, и както отворих, за един час препарирах трима от тях, в един момент си помислих че ще стане интересно, ама те ако така припадат лесно, ще загубя интерес. Точно се зарадвах че ще има бой, а то какъв бой, все едно си на стрелбище и стреляш по капачките, капят един след друг като круши. Трима за един час, в колко сървъри съм играл, такова чудо не съм виждал, лесно като да вземеш играчката на дете. Какви варвари са изнасяли, те ако им размениш обувките, не могат да си ги обуят, играят със стрелци в икономически сървър, направо ще умра от смях с тия левенти.
Няма да засягам мъжките уговорки които имахме, защото те при някои хора явно не важат, а и не е това темата, важното е че си имаме новите стиксове, просто в друг сървър, и те ще изчезнат от лицето на сървъра, като оригиналните стиксове, просто още не го знаят.
Боят настана!!!
Пънеха се някакви 5 човека, шах ли са, мат ли са, не ги знам, нещо да ме зануляват, заключиха ме, насветкаха ме с заклинания, и това беше, тия май не знаят с кой си имат работа, явно не са джиткали първия сървър момчетата. Изчаках си аз да минат заклинанията, и както отворих, за един час препарирах трима от тях, в един момент си помислих че ще стане интересно, ама те ако така припадат лесно, ще загубя интерес. Точно се зарадвах че ще има бой, а то какъв бой, все едно си на стрелбище и стреляш по капачките, капят един след друг като круши. Трима за един час, в колко сървъри съм играл, такова чудо не съм виждал, лесно като да вземеш играчката на дете. Какви варвари са изнасяли, те ако им размениш обувките, не могат да си ги обуят, играят със стрелци в икономически сървър, направо ще умра от смях с тия левенти.
Няма да засягам мъжките уговорки които имахме, защото те при някои хора явно не важат, а и не е това темата, важното е че си имаме новите стиксове, просто в друг сървър, и те ще изчезнат от лицето на сървъра, като оригиналните стиксове, просто още не го знаят.
Боят настана!!!
-
- Оръженосец
Re: Завръщането на джедаите!
Кога отвориха раздел за вицове, не бях забелязал.
Добър разказ, но "Историята е прекалено кратка. Моля, опишете събитието по-подробно.."
За награда, моля да се постараете повече, може пак да е в жанр фантастика.
Добър разказ, но "Историята е прекалено кратка. Моля, опишете събитието по-подробно.."
За награда, моля да се постараете повече, може пак да е в жанр фантастика.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Е то разказа е в развитие, в бъдещето не виждам аз. Ама за един час щом трима припаднахте, сигурно ще има още доста за разказване.
-
- Оръженосец
Ще има, бъди сигурен. Само да вметна, респект, невероятен играч си, първият който е успял да направи 3 атаки в рамките на 1 час с един и същ герой, аз дори 2 не мога на максимална скорост.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Е аз ви препарирам като на стрелбище, естествено че ще съм сигурен. Ама ти като нямаш с какво да се похвалиш, само не знам защо разводняваш темата. Ще помоля някой модератор да разчисти драсканиците, на играчите които нямат какво да добавят, а само си чешат езиците в пристъп на злоба. Мерси предварително.
- DONkoi72
- Новобранец
Winter is coming!
Winter is here .
Winter is here .
- Прикачени файлове
-
- winter1.gif (44.39 KiB) Преглеждано 16619 пъти
- DONkoi72
- Новобранец
Територия трудно се превзема със щракане по EXCEL-ски карти .
Трябва достатъчно да затрудниш хората около и в територията .
Но това много зависи от мотивацията .
Както твоята "за която съм сигурен че си на 100%"
така и на опонентите !
И във времето изисква толеранс по-някога.
На кой до кога ще му стигнат силите и мотивацията .
Aко си сам срещо всички съответно ще ти е трудно .
Ще изисква повече време .
Ако бързо събереш обаче по-голяма бройка съмишленици .
Дори и не най-силните по "БОЕН –лечители" рейтинг .
Тогава ще стане по-бързо .
Мен лично не ме брой обаче.
Аз лично мисля да люпя семки пред телевизора и да наблюдавам нещата неутрално.
Но пък според : 孫子兵法, Сун-Дзъ 510 пр.н.е от " Изкуството на войната" -E :
- Тези които са неутрални са потенциални врагове .Но ги приемаш за потенциални съюзници .
Важно е много да държиш така нареченото морално право на твоя страна.
Тогава дори ако по някаква причина не ти стигнат силите .
Мисията ще бъде продължена от следващите.
Winter is coming!
Winter is HERE
Трябва достатъчно да затрудниш хората около и в територията .
Но това много зависи от мотивацията .
Както твоята "за която съм сигурен че си на 100%"
така и на опонентите !
И във времето изисква толеранс по-някога.
На кой до кога ще му стигнат силите и мотивацията .
Aко си сам срещо всички съответно ще ти е трудно .
Ще изисква повече време .
Ако бързо събереш обаче по-голяма бройка съмишленици .
Дори и не най-силните по "БОЕН –лечители" рейтинг .
Тогава ще стане по-бързо .
Мен лично не ме брой обаче.
Аз лично мисля да люпя семки пред телевизора и да наблюдавам нещата неутрално.
Но пък според : 孫子兵法, Сун-Дзъ 510 пр.н.е от " Изкуството на войната" -E :
- Тези които са неутрални са потенциални врагове .Но ги приемаш за потенциални съюзници .
Важно е много да държиш така нареченото морално право на твоя страна.
Тогава дори ако по някаква причина не ти стигнат силите .
Мисията ще бъде продължена от следващите.
Winter is coming!
Winter is HERE
- DONkoi72
- Новобранец
Сега ще ти разкажа една история:
Аз прецених : След като разучих тази игра .
Реших за себе си че трябва да стоиш долу в ляво и да темерутиш
Това съм го правил в поне 3-4 различни сървъри и то с успех .
Във Бакъра се логнах в самото начало .
Защото бях спечелил едни перли от Архона.
Там е друга история .
Ще я разказвам друг път .
Но Барбитата ми превземаха езерото 2-3 дена и накрая така и не го взеха .
Там бях използвал един лаф който и в момента е актуален "Аз отивам на кръчма вие когато можете превземайте езерото "
Така и не го превзе Палада тогава.
Прехвърлихме го просто.
Но тук става въпрос за Бакар. Да се върнем на темата !
Записвам аз втори профил в новия Български сървър.
Почвам си нормално развитие "дОЛОО В лево и темерутиш " !
Тогава се появиха първо стари приятели от Архон и казаха че ще правят клан .
Повечето бяха хора за които имам вече добро мнение .
И така се съгласих да вляза изобщо в някой клан .
През това време до мен се засели един мой стар познат СМЕЛОТО СЪРЦЕ
Ние с него живеем в един квартал и се познаваме лично .
Което не ми пречи да го рендосвам когато мога !
Тъкмо да има за какво да си говорим сутрин .
Както и той мен не ме е пропускал когато може !
Тогава новият ми лидер си нямаше друга работа да ме прави военен !
А беше ЗИМАТА .
Същата зима за първи път имах досег с тези невероятни стратези от шахматен клан някой си.
Първата кръв . Така да се каже беше пролята от тях.
Няма да давам подробности за неуспешни атаки ЗИМАТА от тяхна страна.
Тогава говорих за първи път с шах-матният лидер .
Изказа теорията че имаме общи врагове и не трябва да се бием по-меожду си .
Аз тогава още му казах че не бих искал да сме чак толкоз близки.
В смисъл всичко да е общо .
Аз съм леко темерут и не ги обичам тези работи изобщо !?
И тогава като така наречният
военнен министър им пратих горе-долу това .
- Може да си помагаме за защита на езера .
И да си помагаме за някои турнири.
Станахме за малко училище за новобранци но нищо .
После когато започнаха да чертаят по картата територии.
Аз си напуснах всички чатове и нямам никакви уговорки с никой гросмайстор . Олег от нашия клас така ме е учил :
Не се предаваш никога когато ти остават полезни ходове !
Аз реално също май си имам списък с имена .
Моите обаче са по-стари !
Но ще почакат за сега .
Няма ли да има продължение на историята ?
Тъкмо ми стана интересно .
Защото аз ще имам продължение .
ИСТОРИЯТА ПОМНИ !
winter is here ))
Аз прецених : След като разучих тази игра .
Реших за себе си че трябва да стоиш долу в ляво и да темерутиш
Това съм го правил в поне 3-4 различни сървъри и то с успех .
Във Бакъра се логнах в самото начало .
Защото бях спечелил едни перли от Архона.
Там е друга история .
Ще я разказвам друг път .
Но Барбитата ми превземаха езерото 2-3 дена и накрая така и не го взеха .
Там бях използвал един лаф който и в момента е актуален "Аз отивам на кръчма вие когато можете превземайте езерото "
Така и не го превзе Палада тогава.
Прехвърлихме го просто.
Но тук става въпрос за Бакар. Да се върнем на темата !
Записвам аз втори профил в новия Български сървър.
Почвам си нормално развитие "дОЛОО В лево и темерутиш " !
Тогава се появиха първо стари приятели от Архон и казаха че ще правят клан .
Повечето бяха хора за които имам вече добро мнение .
И така се съгласих да вляза изобщо в някой клан .
През това време до мен се засели един мой стар познат СМЕЛОТО СЪРЦЕ
Ние с него живеем в един квартал и се познаваме лично .
Което не ми пречи да го рендосвам когато мога !
Тъкмо да има за какво да си говорим сутрин .
Както и той мен не ме е пропускал когато може !
Тогава новият ми лидер си нямаше друга работа да ме прави военен !
А беше ЗИМАТА .
Същата зима за първи път имах досег с тези невероятни стратези от шахматен клан някой си.
Първата кръв . Така да се каже беше пролята от тях.
Няма да давам подробности за неуспешни атаки ЗИМАТА от тяхна страна.
Тогава говорих за първи път с шах-матният лидер .
Изказа теорията че имаме общи врагове и не трябва да се бием по-меожду си .
Аз тогава още му казах че не бих искал да сме чак толкоз близки.
В смисъл всичко да е общо .
Аз съм леко темерут и не ги обичам тези работи изобщо !?
И тогава като така наречният
военнен министър им пратих горе-долу това .
- Може да си помагаме за защита на езера .
И да си помагаме за някои турнири.
Станахме за малко училище за новобранци но нищо .
После когато започнаха да чертаят по картата територии.
Аз си напуснах всички чатове и нямам никакви уговорки с никой гросмайстор . Олег от нашия клас така ме е учил :
Не се предаваш никога когато ти остават полезни ходове !
Аз реално също май си имам списък с имена .
Моите обаче са по-стари !
Но ще почакат за сега .
Няма ли да има продължение на историята ?
Тъкмо ми стана интересно .
Защото аз ще имам продължение .
ИСТОРИЯТА ПОМНИ !
winter is here ))
- Прикачени файлове
-
- is here.jpg (32.69 KiB) Преглеждано 16507 пъти
- AVIT0H0L
- Оръженосец
CoupDeGrace си пожела по-дълъг разказ, и ще си го получи, дето се вика, внимавай какво си пожелаваш.
С днешната случка, направо ме скъсаха от смях Каспаров и компания. Пускам аз по едно шахматистче, (цветна картинка довечера в таверната) над един час атака, гледа ме мачо с пророци как ще го препарирам, и не смее да мръдне, това шубето е голям страх, сигурно и калкулатура не могат да ползват завалиите, ама по-добре, ако можеха да смятат, трябваше да връщам.
Търкалят се като кегли великите владетели на територия, а зимата дори още не е започнала, нямат си и представа какво ги чака като дойде, но има време за всичко.
Трябва като видя Тошко по квартала, задължително да го отвора кой го е изгонил от сървъра, той човека тъне в блажено неведение сигурно че са го изгонили шахматистите.
To be continued.
С днешната случка, направо ме скъсаха от смях Каспаров и компания. Пускам аз по едно шахматистче, (цветна картинка довечера в таверната) над един час атака, гледа ме мачо с пророци как ще го препарирам, и не смее да мръдне, това шубето е голям страх, сигурно и калкулатура не могат да ползват завалиите, ама по-добре, ако можеха да смятат, трябваше да връщам.
Търкалят се като кегли великите владетели на територия, а зимата дори още не е започнала, нямат си и представа какво ги чака като дойде, но има време за всичко.
Трябва като видя Тошко по квартала, задължително да го отвора кой го е изгонил от сървъра, той човека тъне в блажено неведение сигурно че са го изгонили шахматистите.
To be continued.
-
- Новобранец
Брех
Какви легенди сме си имали тук... Само, че... БИВШИ
Какви легенди сме си имали тук... Само, че... БИВШИ
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Даааа, бивша, и зора е голям пак да ме направите настояща. Аз си цъках за кеф когато няма какво да права, ама вие зор, напляскай ни, та напляскай ни, то човек каквото сам си направи никой не може да му го направи.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Едно мишле успя да се добере до дупката и избяга, но второто мишле не успя. Още един шахматист и ''велик'' владетел на територия, обели очите. Ха-ха-ха! Ще трябва снимка да качвам за читателите, той едвам има армия за една руйна да бие завалията, но пък е владетел на територия и велик гросмайстор човека.
Време е за Макгрегър Мейуедър, по-подробен разказ, при следващия припаднал.
Време е за Макгрегър Мейуедър, по-подробен разказ, при следващия припаднал.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Знам че обещах дълъг разказ когато следващия обели очите, но те много на често припадат, за сега минавам само със снимков материал, че и тоя няма да излезе в таверната. Сядам да си гледам мача, разкази, друг път. Честито на печелившите.
- DONkoi72
- Новобранец
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Дойде му времето и на ''любезният ми хазяин'' в чиято територия се оказа че съм бил.
Големи лимони са тия шахматисти, на две магарета сламата не могат да разделят, ама имат претенции за територии, ще ме скъсат от смях.
Големи лимони са тия шахматисти, на две магарета сламата не могат да разделят, ама имат претенции за територии, ще ме скъсат от смях.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Играчът се намира в отпуск. Що така бе Миме? Дано не съм го отказал тоя ентусиаст. Определено ще е по-весело с него наоколо, много е неориентиран завалията, то това явно е обща черта на всички шахматисти.
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Запопиха ме тия мушмороци шахматистите, не излизам от храма, но всяко начало си има и край, любезният ми хазяин пак ме изпусна от храма.
Пак беше все едно съм с калашник на детско стрелбище, ама какво да се прави, такова качество играчи предлага сървъра, кой от кой по-големи мушмуроци. И за какво се кри по дупките мишлето толкова време, като пак ме изпусна накрая?
Направи ми впечатление че са ми пратили още пушечно месо около мен, благодарен съм че ми пращате жертви, човека направо си идва с пълни шорти с кафява субстанция. Ха-ха-ха! Ама за това по-надолу, има малка предистория преди това.
Имаше тука един Кинг някой си, бях пляснал едно отрядче, в последствие избяга с подвито опашле надясно на картата.
Сега е дошла новата жертва, направо си идва с памперси човека, заредил е храма доста стабиУно. Ха-ха-ха!
Може и да не са добри играчи, и не става качествена игра срещу тях, но не може да им се отрече че ме размиват постоянно със всяко свое действие, а играта все пак е за това, за забавление. Забавление може да има когато играеш срещу равностойни играчи, но и когато играеш с такива туристи като шахматистите, не липсват емоции, вярно че са от друг тип, но все пак емоции. Ще ме скъсат от смях тия левенти! Ха-ха-ха!
Пак беше все едно съм с калашник на детско стрелбище, ама какво да се прави, такова качество играчи предлага сървъра, кой от кой по-големи мушмуроци. И за какво се кри по дупките мишлето толкова време, като пак ме изпусна накрая?
Направи ми впечатление че са ми пратили още пушечно месо около мен, благодарен съм че ми пращате жертви, човека направо си идва с пълни шорти с кафява субстанция. Ха-ха-ха! Ама за това по-надолу, има малка предистория преди това.
Имаше тука един Кинг някой си, бях пляснал едно отрядче, в последствие избяга с подвито опашле надясно на картата.
Сега е дошла новата жертва, направо си идва с памперси човека, заредил е храма доста стабиУно. Ха-ха-ха!
Може и да не са добри играчи, и не става качествена игра срещу тях, но не може да им се отрече че ме размиват постоянно със всяко свое действие, а играта все пак е за това, за забавление. Забавление може да има когато играеш срещу равностойни играчи, но и когато играеш с такива туристи като шахматистите, не липсват емоции, вярно че са от друг тип, но все пак емоции. Ще ме скъсат от смях тия левенти! Ха-ха-ха!
- AVIT0H0L
- Оръженосец
- AVIT0H0L
- Оръженосец