мултиплициране

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Nomad1
Новобранец

мултиплициране

#1 Мнение от Nomad1 »

Уважаеми админи,след като отмине 2017 хайде да разгледате малко сървърите и да запретнете ръкави за да разчистите мултитата във всички сървари.
Че то стана трагикомично вече почти всеки има няколко мултака, има цели кланове изцяло от мултита.
Играех си аз чесно и почтено с един акаунт (в Зонар)но ми писна да ме притискат и спамят десетки мултаци.
Поогледах се, поразпитах колеги и реших и аз да се пробвам с няколко мултака.
Останах изненадан колко е елементарно и лесно...вече имам над 10 разменям си фрак знамена злато + спамя яко и тн.
Обезателен платеж 1$.... ха ха ами оказа се че не е чак толкова обезателен, над 10 активни акаунта без да платя и цент.
Това си е пълна щуротия 20тина човека клан имаме два клана изцяло от мултаци,а колко такива клана има по картата е Х.
С тази схема за мен а и за доста други играчи играта става тъпа и безинтересна,.
Аватар
Nomad1
Новобранец

Re: мултиплициране

#2 Мнение от Nomad1 »

Колко ли злато на час изискват 1кк магове“??
Прикачени файлове
Snap3.jpg
XxCelltechxX
Новобранец

#3 Мнение от XxCelltechxX »

Видял ли си кой сървър е това? Има 1 или 2 руски сървъра в които войските не изискват издръжка. Тактически или нещо от сорта
Аватар
Nomad1
Новобранец

#4 Мнение от Nomad1 »

Да,в тактически сървър е....първо трябваше да проверя преди да го изтипосам във форума.
Но идеята ми беше че има доста играчи които се разхождат с армии двойно тройно
да не кажа и петорно по големи от лимита за руини.
Играчи с акаунти в топ 50 управляват по още няколко сюзеренни + още няколко 2-4* + много 1*.
Админите правят проверки но отговора винаги е че правилата на играта не са нарушени.
Ами добре няма нарушения,обаче се вижда ясно как множество сюзерени маршали и тн
бият нонстоп руини и изкупуват рес на ненормално високи цени...например желязо на цена 36.
Тази схема почти всеки знае че не е от вчера.
Е, изтриха се някои от най-бруталните акаунти с десетки мултаци след забраната за теглене но все още са прекалено много.
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”