Имам въпроси относно навици на видове герои

В този форум играчите могат да споделят своите игрови стратегии, да съветват как да се развивате по-добре, какви пътища за развитие съществуват и как се постига определен резултат.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
infierno
Новобранец

Имам въпроси относно навици на видове герои

#1 Мнение от infierno »

Героят магьосник- заклинател има навик "Ужас" 30% от войски не участва в боя .. въпроса ми е това само когато ме атакуват ли важи ? Или мога да активирам навика и да атакувам агресивна руина при което 30% от войската и няма да участва ..следователно щом може агресивна значи може всичко и хора и т.н ..

Друг въпрос за магьосник - разсейвач има навик "Заклинание Антимагия" което твърди, че прекратява действието на заклинанията , артефактите и навиците на героя - действа на себе си , съюзника , противника .. това ще рече ли, че като го активирам тоя навик.. мога да пусна атака срещу агресивна руина и този навик ще обезвреди героите ни.. т.е ще се бият само войските .. или важи само ако агресивната ме напада в мое владение .

Моля да отговарят хора които са сигурни в отговорите си :?
interkom
Капитан

Re: Имам въпроси относно навици на видове герои

#2 Мнение от interkom »

Ужаса важи и за агресивните руини, няма как да нападаш с антимагия виж, че носител е владение, а не героя.
infierno
Новобранец

#3 Мнение от infierno »

Добре благодаря.. сега имам друг въпрос..
Ако първия ми герой е миротворец .. и избера втори навик Разузнавач , а трети Паладин .. мога ли след като стигна определено ниво (когато реша) да дам 1000 ЧП да избера навиците на ново .. и тогава вместо миротворец да избера войник .. така героя ми от развити навици Миротворец-Разузнавач-Паладин да стане Войник-Разузнавач-Паладин без да загубя точки?
kaktyc
Капитан

#4 Мнение от kaktyc »

можеш да смениш втората и третата специализация, но не и първата
Публикувай отговор

Обратно към “Гайдове по играта”