ЛИПСА НА РУИНИ 5* и 6*
-
- Оръженосец
ЛИПСА НА РУИНИ 5* и 6*
За вас не знам но на мен никак не ми харесва да проучвам по цял и да няма руини .Явяват се единствено след почистване на малки руини и то за 2 дни след това пълна мизерия .
И в момента имам кралства с по 2 руини проучени днес, и крайния резултат са същите 2 руини и никакви други .
Ако има и други като мен пишете тук за да ни обърнат някакво внимание на сървъра на мизерията .
Колкото повече играя на този сървър толкова повече ми прилича на положението в България .
Никаква икономика ,само мизерия .
И в момента имам кралства с по 2 руини проучени днес, и крайния резултат са същите 2 руини и никакви други .
Ако има и други като мен пишете тук за да ни обърнат някакво внимание на сървъра на мизерията .
Колкото повече играя на този сървър толкова повече ми прилича на положението в България .
Никаква икономика ,само мизерия .
-
- Новобранец
Re: ЛИПСА НА РУИНИ 5* и 6*
Уважаема Администрация , този въпрос и аз съм го повдигал нееднократно и Ви писах в играта. Последните три пъти отговорът е че въпроса е предаден на специалистите.Кога ще се измени баланса за руини 5 и 6 в възходяща посока . Акаунта не се развива , и играта не ми носи удоволствие, след като едвам се изхранвам. За какво тогава да си хабя времето и средствата ? Надявам се на Вашето разбиране, и бърза ракция!
-
- Новобранец
Липсата на руини високо ниво действа много демотивиращо . Изхранването на прилична армия е трудно ,а без ресурс играта се свежда до мъчително оцеляване .Вече има играчи , които се отказват от Сървър 2 само заради този факт. Нека администраторите на играта вземат отсега мерки , защото ще останат без играчи и приходи!Предложения:
- Да се увеличи броят на руини в едно поле и периодичността на обновяването им .
- Да се увеличи количеството ресурс в руините .
- Да се увеличи броя перли в руините ,както беше при стартирането на сървър Бакар.
- Да се увеличи продължителността на живот на рудниците .
- Да се заложат 30 броя езера по картата и бройката да не се намалява ,както и времетраенето им.
- Да се намали заплащането в перли за чистене на малки руини.
- Да се въведат нови куестове ,които да са изпълними и да носят и ПЕРЛИ като бонус .
- Да се променят изискванията за участие в аукцион ,за да се пресече вегетирането на някои играчи .Примерно да се въведе правило за активност - след биенето на определен брой руини да се придобива право за участие в аукцион .
- Да се въведат повече куестове за удължаване на премиума - в С1 вече отпадат играчи и поради отпадането на премиума.Или поне да се намали цената му в перли ,защото е непосилна.
- Да се увеличи броят на руини в едно поле и периодичността на обновяването им .
- Да се увеличи количеството ресурс в руините .
- Да се увеличи броя перли в руините ,както беше при стартирането на сървър Бакар.
- Да се увеличи продължителността на живот на рудниците .
- Да се заложат 30 броя езера по картата и бройката да не се намалява ,както и времетраенето им.
- Да се намали заплащането в перли за чистене на малки руини.
- Да се въведат нови куестове ,които да са изпълними и да носят и ПЕРЛИ като бонус .
- Да се променят изискванията за участие в аукцион ,за да се пресече вегетирането на някои играчи .Примерно да се въведе правило за активност - след биенето на определен брой руини да се придобива право за участие в аукцион .
- Да се въведат повече куестове за удължаване на премиума - в С1 вече отпадат играчи и поради отпадането на премиума.Или поне да се намали цената му в перли ,защото е непосилна.
-
- Новобранец
Подкрепям напълно,последните 3 дена не съм намерил нито една руина от 5 или 6 ниво,почистих район от 9 кралства за 12 часа от малки руини,след това 2 дена имаше руини 5 и 6,и после отново нищо,пълна скръб.Какво се получава,нали уж това е Бакар-ера на изобилието,май вече трябва да я прекръстите -ера на мизерията.Можете да прибирате паричките за перли,а не можете да си оправите играта.Не стига,че махнахте перлите от руините,ами сега премахнахте и руините.....Какво ще отрежете още....
-
- Оръженосец
Напълно подкрепям колегите ,при мен е същото положение с руините
-
- Оръженосец
Днес съвсем пресен случай .
За цял ден 1 руина 6* и една 5* това е за 18 часа проучване и нищо друго при издръжка на армията със всички намаления на надницата ми струва 153 000 злато на час .
Нека се яви поне един отговорен админ или модератор и да ми обясни как да я храня тази армия ??
За цял ден 1 руина 6* и една 5* това е за 18 часа проучване и нищо друго при издръжка на армията със всички намаления на надницата ми струва 153 000 злато на час .
Нека се яви поне един отговорен админ или модератор и да ми обясни как да я храня тази армия ??
-
- Новобранец
Положението и при нас не е добре. Хем се чисти през 3-4 дни от някой. Един ден има руини и после се задръства с малки.
Имам чувството, че и всеки ден да се чисти на второто претърсване или някоя друга малка или си седят 2-3 руини на поле.
Друго ми прави впечатление, появяват се някакви играчи на 1,2,3*, само пустинни градове, рицари, само дюкяни. Явно е, че 10 мултака вливат злато в 1 титуляр, да купи на аукциона перлички, да изтегли 10-20 лева.
Не може ли нещо да се направи срещу тях? Реално тези, фалшиви акаунти объркват баланса на руините.
Както писа колегата по-горе, сложете някакво ограничение. Удряш 20-30 или 50 руини, получаваш достъп до аукциона. Веднага ще им секне мерака.
Имам чувството, че и всеки ден да се чисти на второто претърсване или някоя друга малка или си седят 2-3 руини на поле.
Друго ми прави впечатление, появяват се някакви играчи на 1,2,3*, само пустинни градове, рицари, само дюкяни. Явно е, че 10 мултака вливат злато в 1 титуляр, да купи на аукциона перлички, да изтегли 10-20 лева.
Не може ли нещо да се направи срещу тях? Реално тези, фалшиви акаунти объркват баланса на руините.
Както писа колегата по-горе, сложете някакво ограничение. Удряш 20-30 или 50 руини, получаваш достъп до аукциона. Веднага ще им секне мерака.
-
- Капитан
Вече е почти невъзможно да се прави армия, защото издръжката е много трудна. Реално армията ми не е толкова голяма колкото искам, въпреки че е една от най-големите на сървъра. И това е при положение, че нямам много лечители. Тази липса на руини спира развитието на акаунтите, така или иначе излизат постоянно малки руини и предлагам да се разрешава да се бият всякакви руини независимо от ранга на играчите, ако трябва да се направи лимит.
-
- Оръженосец
interkom идеята ти не е никак лоша стига да има кой да я чуе .Фреша и той е прав относно малките навлеци с златните градове ,
-
- Капитан
И още нещо ако сте обърнали внимание в руините има по-малко ресурс от всички други сървъри.
-
- Оръженосец
Много е вероятно този икономически сървър да е правен по Български модел .Колкото по мизерно толкова по добре .
-
- Новобранец
В този сървър няма администрация. Техническа поддръжка те наричат хората, които дават съвети на новите играчи за правилата на играта. Никой от администраторите на този сървър няма необходимите познания да променя кода на играта. Единствено създателите на играта имат нужната квалификация, а тези създатели не е ясно къде са. Това не си го измислям-така ми беше отговорено на едно от стотиците запитвания относно руините 5* и 6*. Сами си правете изводите дали има смисъл да роптаете срещу каквото и да било-ще получите предварително програмирани от Създателите автоматични отговори 

-
- Оръженосец
Нали затова е тази поддръжка за да предаде какъв е проблема на създателите на играта .
Свидетел съм и на връщане на куеста за 200 изпълнени мисии .На Английския точно тези хора ми изместиха градовете на определени от мен места .Така че имат някакви права все пак .
Свидетел съм и на връщане на куеста за 200 изпълнени мисии .На Английския точно тези хора ми изместиха градовете на определени от мен места .Така че имат някакви права все пак .
-
- Новобранец
Оптимисти сте ако мислите, че нещо ще се промени. Нашата администрация е много заета и влиза на ден за по 5 мин колкото да отговори на постъпилите писма,но ако е уикенд - не очаквайте отговор преди понеделник следобяд. Администрацията ни има два до три шаблона за отговори - предадохме информацията на специалистите или Съжаляваме, по подробна информация не се предоставя на играчите.
Относно липсата на руини 5* и 6* е ужасно сериозен проблем в този сървър. Правилото, че в едно кралство може да има най много 7 руини тук е префасонирано в тяхната липса. Направих експеримент в кралство с една единствена малка руина, ползвах куест за моментално проучване и излезе още една малка, но не 5* или 6*.
Всичките ви идеи са добри, но ще си останат в тази тема. Едва ли някой ще ги прочете, а и да ги прочете ще са само за негова информация. "Специалистите" няма да ги вземат под внимание и ние лека полека ще почнем да бягаме от българските сървъри. В тях руините са кът, намирането на перли е събитие достойно за афиширане в целия клан и до всички приятели, админите не се стараят да глезят играчите и да им помагат(явно пари не им трябват)...
Относно липсата на руини 5* и 6* е ужасно сериозен проблем в този сървър. Правилото, че в едно кралство може да има най много 7 руини тук е префасонирано в тяхната липса. Направих експеримент в кралство с една единствена малка руина, ползвах куест за моментално проучване и излезе още една малка, но не 5* или 6*.
Всичките ви идеи са добри, но ще си останат в тази тема. Едва ли някой ще ги прочете, а и да ги прочете ще са само за негова информация. "Специалистите" няма да ги вземат под внимание и ние лека полека ще почнем да бягаме от българските сървъри. В тях руините са кът, намирането на перли е събитие достойно за афиширане в целия клан и до всички приятели, админите не се стараят да глезят играчите и да им помагат(явно пари не им трябват)...
-
- Новобранец
Не говоря за права, а за способности. Едното го имат, другото - не
Но не ги съдя, те не са виновни... По всичко личи, че кадърните IT специалисти са забегнали в Англия 

-
- Капитан
А тия автоматични отговори са толкова трагични
, като например да се ползват ускорения. Много добре може да видят в даден акаунт какво се ползва. Ама трябват 3-4 клика на мишката повече
. Относно предаването на информацията към "специалистите" подозирам, че никой от нашите хора - администраторите на БГ сървърите не си прави труда да препредава. Преди години имаше подобен проблем на С1 и тогава се наложи да пишем на мейлите на собствениците на играта и едва тогава се въведоха правилата за по-кратък живот на малките руини. Така че май вината си е наша БГ 

-
- Новобранец
Интерком, дай имейл на собствениците на играта, че имам желание да си попиша с някой с права и въможности 

-
- Новобранец
Да ако трябва ще пишем пак на собствениците защото почна да ни писва на всички.
А иначе всичките идеи по-горе са супер, но ми е наистина интересно някой ще си направи ли въобще труда да отговори нещо и да е нормално а не от добре заучените фрази или най любимата ми използване фраза за отговор - "всичко е на случаен принцип"
Тоя случаен принцип само в БГ сървърите е проблем, как в другите сървъри тоя проблем липсва или се оправя с времето!

А иначе всичките идеи по-горе са супер, но ми е наистина интересно някой ще си направи ли въобще труда да отговори нещо и да е нормално а не от добре заучените фрази или най любимата ми използване фраза за отговор - "всичко е на случаен принцип"

-
- Новобранец
Липсата на руини 5* и 6* е голям проблем в този сървър. Никак не му подхожда названието -Ера на изобилието :lol: :lol:
Смея да предполагам,че има сериозна грешка в алгоритъма на програмистите и това трябва да бъде коригирано.
Красотата в този хаос са и играчи с ниски звания,които не са набили нито една руина,а всеки ден взимат лотове от аукциона.Моля,погледнете класацията за набити руини и ми кажете,нормално ли е играчи със звание маршал,капитан и магистър,членове на клан, да имат 0 точки...
Всички чакаме въвеждане на промени,защото в момента играта не носи удоволствие!!!!
Смея да предполагам,че има сериозна грешка в алгоритъма на програмистите и това трябва да бъде коригирано.
Красотата в този хаос са и играчи с ниски звания,които не са набили нито една руина,а всеки ден взимат лотове от аукциона.Моля,погледнете класацията за набити руини и ми кажете,нормално ли е играчи със звание маршал,капитан и магистър,членове на клан, да имат 0 точки...
Всички чакаме въвеждане на промени,защото в момента играта не носи удоволствие!!!!
-
- Оръженосец
При толкова малко недоволни не мисля че ще има някакъв ефект .Почти всички големи кланове имат линка за темата .Ако не напише всеки недоволен по нещо нищо няма да се случи .
Бакар ВЕК НА ИЗОБИЛИЕТО
ПРЕДПОЛАГАМ СА ИМАЛИ В ПРЕДВИД ВЕК НА ИЗОБИЛИЕТО НА ГЛУПАЦИ СКЛОННИ ДА СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА КАТО МЕН .
Бакар ВЕК НА ИЗОБИЛИЕТО

ПРЕДПОЛАГАМ СА ИМАЛИ В ПРЕДВИД ВЕК НА ИЗОБИЛИЕТО НА ГЛУПАЦИ СКЛОННИ ДА СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА КАТО МЕН .
-
- Капитан
Съгласен съм с колегите , като бих прибавил още нещо - преди чистенето беше за повече време ,сега е намалено , нека поне като някой плати 300 перли да се направи пак за поне 5-6 часа , тия 4 часа ,дори със свитъци са крайно недостатъчни .Лично мнение ....Още нещо ,на мнозина навярно ще се стори дребен детайл , но пак важно според мен -допреди 2 години някъде -имаше симпатични малки смс оферти - някои от вас може и да си спомнят - имаше нещо от сорта на 29 -30 перли за 72 ст, 69 перли за 1,40 и 4ак тогава тия двете ,които са сега .Това са маловажни оферти за силноразвитите играчи , но за тепърва новопостъпилите играчи си бяха добра примамка...Когато имаше 5-6 хиляди играчи и поне 2-3 хиляди от тях ниски звезди -на ден стотина като купят нисък пакет -ето зареждане на перли - тогава освен големия брой играчи , доста повечето езера на мапа , и то с по-голяма продължителност -имаше шестици с по 90-100 перли ... НЕ РАЗБИРАМ ТАЯ САМОУБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА на администрацията
-
- Капитан
Кучетата си лаят, керванът си върви.
П.П.
От началото на С2 играя на него и до момента 7 руини в 1 кралство не съм виждал (за разлика от С1). Максимума е 6.
П.П.
От началото на С2 играя на него и до момента 7 руини в 1 кралство не съм виждал (за разлика от С1). Максимума е 6.
-
- Новобранец
Не помня вече колко пъти съм писал за тези 5*,6* руини и отговора си е един и същ а за нас ходене по мъките,вече и армия не правя,няма хляб за издръжка ,горе долу сме на ръба постоянно и все по често си мисля да си набия хикса.Дори реших да пусна шанс за тези знамена,за турнира и голям майтап -5 знамена до сега, явно и това е на случаен принцип 6/49.Мерси за разбирането.
-
- Оръженосец
Ето ви последните данни 3ма играчи отказали се днес 2ма и преди 2 дни още 1
SpondgeBob ,Jujivase,DDt77 .
това е статистика от нашия клан само за другите кланове нямам инфо .
Гледам са останали 1000 играчи скоро ще останат 500 .
Спират перлите в руините спират езерата и това ще е края на сървъра .
Давам му най много 8 месеца и е приключил .
SpondgeBob ,Jujivase,DDt77 .
това е статистика от нашия клан само за другите кланове нямам инфо .
Гледам са останали 1000 играчи скоро ще останат 500 .
Спират перлите в руините спират езерата и това ще е края на сървъра .
Давам му най много 8 месеца и е приключил .
-
- Новобранец
Играчи, това е икономически Век, точно както с всичко "икономическо", заобикалящо ни, всичко е криво разбрано и криво реализирано
икономическо е за създателите и собствениците, как иначе разбирате реалността с малко руини и с никакви перли в тях????
който му се харчат пари за игра, да ги харчи, на мен това ми прилича на хазарт, там хората харчат пари за кефа си, без да получат нищо насреща!
икономическо е за създателите и собствениците, как иначе разбирате реалността с малко руини и с никакви перли в тях????
който му се харчат пари за игра, да ги харчи, на мен това ми прилича на хазарт, там хората харчат пари за кефа си, без да получат нищо насреща!
-
- Оръженосец
Въпроса не е само в парите а в дискомфорта който ни предлагат в този сървър .Има глад и липса на руини и в другите сървъри .Но като това чудо в този сървър го няма никъде .
-
- Новобранец
Джакси, вероятността да спечелиш на рулетка на твърдо число е по-голяма от вероятността да намериш руина 5* с повече от една перла на този сървърJaxx написа:Играчи, това е икономически Век, точно както с всичко "икономическо", заобикалящо ни, всичко е криво разбрано и криво реализирано

-
- Новобранец
Напълно съм съгласен с теб!Dimimen написа:Въпроса не е само в парите а в дискомфорта който ни предлагат в този сървър .Има глад и липса на руини и в другите сървъри .Но като това чудо в този сървър го няма никъде .
-
- Новобранец
Jarhead написа:Джакси, вероятността да спечелиш на рулетка на твърдо число е по-голяма от вероятността да намериш руина 5* с повече от една перла на този сървърJaxx написа:Играчи, това е икономически Век, точно както с всичко "икономическо", заобикалящо ни, всичко е криво разбрано и криво реализирано
Братле, шанса малкия да си легне в 8 доброволно е по-голям, отколкото да намериш руина с повече от 1 перла.

-
- Оръженосец
Фреш не знам от къде го измъдри това но определено ме развесели 

-
- Новобранец
Откъде според тебе???Dimimen написа:Фреш не знам от къде го измъдри това но определено ме развесели

Мъча се да приспя малкия и точно пускам на единствената 6ца дето съм намерил от обяд насам, макар, че точно преди 48 часа чистих.
Той май заспа, ама 2а руина няма, пък камо ли с повече от една перла

-
- Оръженосец
Какви перли бе човек ???
Какво беше това ???
А иначе за руините си е трагедия пълна .Днес само 3 съм намерил което прави 900к злато при издръжка 156к на час а кажи как се оцелява .Най лошото е че няма и от къде да да си отнесеш злато .Донорите измряха горките та съвсем зле стана .
Иначе след твоя пост жената ме обяви за луд че се смея сам и си легна ,пробвай го това със малкия може и да мине номера
Какво беше това ???
А иначе за руините си е трагедия пълна .Днес само 3 съм намерил което прави 900к злато при издръжка 156к на час а кажи как се оцелява .Най лошото е че няма и от къде да да си отнесеш злато .Донорите измряха горките та съвсем зле стана .
Иначе след твоя пост жената ме обяви за луд че се смея сам и си легна ,пробвай го това със малкия може и да мине номера

-
- Капитан
С риск да стана неудобен бих искал да обърна внимание на няколко проблема, които директно или индиректно са направили така, че да чета тази статия.
1. Пълна липса на яснота в началото на сървъра за неговите параметри.
Реално всички, които се опитват да играят Бакар реално играят сървър Архон, или са си направили сметката като за него. А реално Бакар има други параметри, уви писал съм статия по въпроса никой не ни каза в началото, че има разлики, и като се правят промени какви са точно те.
2. Проблема, че няма руини и не можете да направите гига, мега, хипер, голяма армия.
Това не е никакъв проблем. Никой не ви е казал, че трябва да имате такава. Реално и на Архон като направите 5пъти по-голяма армия от тази на Бакар, пак ще се видите в чудо да я храните. Тука са писали играчи, които имат големи армии, но много добре знаят, че армията и голяма да е по-важно е как я използваш. Тук вече идва проблема:
3.Липсата на всякакъв сюжет и драма.
Реално играчите се харчат за да са по-големи и по-корави и като постигнат това, или по-големите и коравите са на достатъчно разтояние да не ти се ходи до тях, нито на тях да им се ходи до теб.... Играта губи всякакъв смисъл,особенно на олегнал сървър. Идва момента минати са повечето куести, направил си дрешките блестящи и си ги надраскал с руни. И за това ли е цялата работа и кинти. В подобни игри има временни кампании. Вражески симулирани армии, които увличат масите и се намират врагове па макар и електронни. Има ли интрига ще си купуват и премиум. Иначе на втората година, ако са ударили архируина на втората година и половина пиши ги без премиум и отказали се.
4.Директното тирикатеене на разработчиците да прибират под всякаква форма пари за перли, и съответната реакция на играчите да тирикатеят за още по мизерно количество перли и директно да си мамят. Реално разработчиците спокойно могат да си вкарат няколко бота на аукционна и ще видите аукцион на върба в сряда. Даже няма да разберете. По въпроса за откъсването на малките играчи от аукциона, хубаво е да се отговори, как ще си набавят пък те перли за ъпгрейдите, или на тях не им трябват???За идеята пък куестове да дават перли, много се посмях. Те гледат да ти измъкнат всички косми от плешива костенурка, вие смятате, че чрез куестове, които 90% се правят уговорено ще тръгнат да ви ръсят перли като в рог на изобилието(това от сега ви казвам, че най-много да колабират от смях като го прочетат).
5. Не съм свършил ама ме домързява вече
1. Пълна липса на яснота в началото на сървъра за неговите параметри.
Реално всички, които се опитват да играят Бакар реално играят сървър Архон, или са си направили сметката като за него. А реално Бакар има други параметри, уви писал съм статия по въпроса никой не ни каза в началото, че има разлики, и като се правят промени какви са точно те.
2. Проблема, че няма руини и не можете да направите гига, мега, хипер, голяма армия.
Това не е никакъв проблем. Никой не ви е казал, че трябва да имате такава. Реално и на Архон като направите 5пъти по-голяма армия от тази на Бакар, пак ще се видите в чудо да я храните. Тука са писали играчи, които имат големи армии, но много добре знаят, че армията и голяма да е по-важно е как я използваш. Тук вече идва проблема:
3.Липсата на всякакъв сюжет и драма.
Реално играчите се харчат за да са по-големи и по-корави и като постигнат това, или по-големите и коравите са на достатъчно разтояние да не ти се ходи до тях, нито на тях да им се ходи до теб.... Играта губи всякакъв смисъл,особенно на олегнал сървър. Идва момента минати са повечето куести, направил си дрешките блестящи и си ги надраскал с руни. И за това ли е цялата работа и кинти. В подобни игри има временни кампании. Вражески симулирани армии, които увличат масите и се намират врагове па макар и електронни. Има ли интрига ще си купуват и премиум. Иначе на втората година, ако са ударили архируина на втората година и половина пиши ги без премиум и отказали се.
4.Директното тирикатеене на разработчиците да прибират под всякаква форма пари за перли, и съответната реакция на играчите да тирикатеят за още по мизерно количество перли и директно да си мамят. Реално разработчиците спокойно могат да си вкарат няколко бота на аукционна и ще видите аукцион на върба в сряда. Даже няма да разберете. По въпроса за откъсването на малките играчи от аукциона, хубаво е да се отговори, как ще си набавят пък те перли за ъпгрейдите, или на тях не им трябват???За идеята пък куестове да дават перли, много се посмях. Те гледат да ти измъкнат всички косми от плешива костенурка, вие смятате, че чрез куестове, които 90% се правят уговорено ще тръгнат да ви ръсят перли като в рог на изобилието(това от сега ви казвам, че най-много да колабират от смях като го прочетат).
5. Не съм свършил ама ме домързява вече
-
- Оръженосец
хахахахахаа и промоция ни пуснаха току що .
Честито на печелившите .
Кейн това което казваш до някъде е така и съм съгласен с теб .
Но въпреки всичко проблема е в това че тоя сървър е никакъв .
Ще питаш защо
)))
1. в руините има по малко ресурс
2. количестовото руини в кралство са 6
3. за да се биеш или да нападнеш агра или Сх ти трябва злато (такова няма поради липса на руини)
4. И дума не може да става за развитие на икономика с рудници градове и т.н защото докато развиеш рудник той се срутва защото времетренето му е по малко
5. Армията която правиш не е само за битки с играчи
Стига толкова за сега
Честито на печелившите .
Кейн това което казваш до някъде е така и съм съгласен с теб .
Но въпреки всичко проблема е в това че тоя сървър е никакъв .
Ще питаш защо

1. в руините има по малко ресурс
2. количестовото руини в кралство са 6
3. за да се биеш или да нападнеш агра или Сх ти трябва злато (такова няма поради липса на руини)
4. И дума не може да става за развитие на икономика с рудници градове и т.н защото докато развиеш рудник той се срутва защото времетренето му е по малко
5. Армията която правиш не е само за битки с играчи
Стига толкова за сега

-
- Капитан
Kaто всичко е по-малко поне и точките в храмовете да са по-малки
. Тогава ще има и повече битки за армиите 

-
- Новобранец
interkom написа:Kaто всичко е по-малко поне и точките в храмовете да са по-малки. Тогава ще има и повече битки за армиите
Това не решава въпроса с изхранването на армиите, защото ще набиеш някого, но и той като няма злато...пак опираме до проблема с руините

-
- Капитан
Дали ще има повече руини, дали по-малко. Дали да сложат горна граница на войската и да тръгне да се експериментира с различни бюлдове. Дали ще вкарат някоя кампания, с която играчите да трябва да се комбинират повече.... Липсата на езера реално е най-големия проблем, не за това че НЯМА ПЕРЛИ както всички ревът, а поради факта, че вземането и опазването му изисква определена кланова организация. И докато в началото това са едни дилеми кой да вземе прословутия петдесетак, което представлява реално едно десет дневно езеро. С развитието на играта тази дилема я няма. Да случват се изключения, но не е ежедневна борба.
Войска много добре знаеш, че на облечен герой допълнително не му трябва, кой знай колко много. А са стоуновете си е въпрос на тактика и наблюдение. По ме е яд, че вместо да изкарат руните барабар с думите, и за всяка да има кампания се получава едно лудо бране, и поредица от проба грешка. Хората трябва да знаят за какво се борят. Реално ако някой открие дума и вложи неимоверно усилие за това, още при първата атака ако думата е съставена от малки руни всички ще е научат.
Архитата има също начин как да се бият, да не забравяме, че всеки е пукнал първото си архи соло благодарение на наемници, не на гига мега хипер корави надъхани армии чупещи всичко.
Основата на процъфтяването на един сървър са малките играчи, не се сърдете, но това е така. Реално трябва да се мисли в насока мотивиране на играчите влезли по-късно да остават в играта и да не се отказват. Също така и да се разселват по цялата карта, а не само в центъра. Има ли малки играчи около големите, които да берат малките руини и да има за какво да играят активно, проблема с липсите на руини ще се реши. Да няма да цъфнем и вържем, но ще е по-добре. А сега какво се получава. Реши да си изтегли куестовете. Минавате му отгоре като малка гара. В най-добрия слуай пада на малко звезди. В най-лошия остава на 5 звезди. И дотам.
Войска много добре знаеш, че на облечен герой допълнително не му трябва, кой знай колко много. А са стоуновете си е въпрос на тактика и наблюдение. По ме е яд, че вместо да изкарат руните барабар с думите, и за всяка да има кампания се получава едно лудо бране, и поредица от проба грешка. Хората трябва да знаят за какво се борят. Реално ако някой открие дума и вложи неимоверно усилие за това, още при първата атака ако думата е съставена от малки руни всички ще е научат.
Архитата има също начин как да се бият, да не забравяме, че всеки е пукнал първото си архи соло благодарение на наемници, не на гига мега хипер корави надъхани армии чупещи всичко.
Основата на процъфтяването на един сървър са малките играчи, не се сърдете, но това е така. Реално трябва да се мисли в насока мотивиране на играчите влезли по-късно да остават в играта и да не се отказват. Също така и да се разселват по цялата карта, а не само в центъра. Има ли малки играчи около големите, които да берат малките руини и да има за какво да играят активно, проблема с липсите на руини ще се реши. Да няма да цъфнем и вържем, но ще е по-добре. А сега какво се получава. Реши да си изтегли куестовете. Минавате му отгоре като малка гара. В най-добрия слуай пада на малко звезди. В най-лошия остава на 5 звезди. И дотам.
-
- Новобранец
Администрация wrote:
Здравейте.
Вие нарушихте правилата на играта и бяхте наказани за това. Постарайте се да играете по
правила.
Petya1992 wrote:
Много сте смешни хора ама наистина много прастанете да се занимавате с простотии а обърнете внимание на самата игра защото скоро няма да има с кога да си разменяте тия безсмислени отговори и фразички.
Казват че Вселената и простотоията нямат край,с всяка измината минута в играта се обеждавам че е така..ПАК ПИТАМ ТОВА СЕГА ОБИДНО ЛИ Е?
Администрация wrote:
В сървъра са забранени и се пресичат чрез глоби и наказания (блокиране на персонажа в сървъра или на брояча (акаунта)):
1) обиди, нецензурни изрази (включително в никнеймовете, девизите, имената на градовете или клановете),
2) спам (писма, които съдържат несвързани букви и цифри или други знаци, като празните писма също се зачитат като спам),
3) мултиплициране [1] (забранено е да създавате повече от един персонаж в един сървър, забранено е да играете от един компютър с няколко персонажа в един и същи сървър, забранено е да давате паролата си на друг играч).
Ползвателят може да използва само един брояч (акаунт) в Играта. Споделените броячи могат да бъдат отстранени или блокирани по всяко време по усмотрение на Правоимащия.
4) уговорките между няколко лица с цел получаване на предимства, противоречащи на играта, използването на роботизирани програми, разработени от други лица
5) в случай, че имената на клановете си приличат дотолкова, че да затруднят другите играчи в различаването им, администрацията си запазва правото да ги преименува,
6) реклама,
7) финансови спекулации,
8) неуважително отношение към администрацията на проекта,
9) в играта, Ползвателят трябва да използва език, който е подходящ за езиковата зона (интернет сайт).
Petya1992 wrote:
A tova obidno li e?
Администрация wrote:
Здравейте.
Съобщението Ви има обиден характер, което е забранено от правилата на играта.
За това Вие бяхте наказани. Постарайте се да играете по правила.
Благодарим Ви за разбирането.
Приятна игра!
Petya1992 wrote:
Кое по точно в моите думи е ОБИДА или НЕЦЕНЗУРЕН ИЗРАЗ.Вие с какво образование сте?Или и това е обида?Аз виждам само въпроси.Стига сте се ебавали с хората.
И отново питам коя дума или израз ми е неточна и не ми отговаряйте с вашите заучени фрази от някой буквар.
Администрация wrote:
В сървъра са забранени обиди, нецензурни изрази.
Вследствие на оплакване Вие получавате предупреждение.
Оригинално съобщение:
Тема:Kaza li ne6to?
OOOOo zabravih ustata ti e palna s ne6to,no s kakvo li?
Администрация wrote:
Здравейте.
Вие нарушихте правилата на играта и бяхте наказани за това. Постарайте се да играете по
правила.
Petya1992 wrote:
Много сте смешни хора ама наистина много прастанете да се занимавате с простотии а обърнете внимание на самата игра защото скоро няма да има с кога да си разменяте тия безсмислени отговори и фразички.
Казват че Вселената и простотоията нямат край,с всяка измината минута в играта се обеждавам че е така..ПАК ПИТАМ ТОВА СЕГА ОБИДНО ЛИ Е?
Администрация wrote:
В сървъра са забранени и се пресичат чрез глоби и наказания (блокиране на персонажа в сървъра или на брояча (акаунта)):
1) обиди, нецензурни изрази (включително в никнеймовете, девизите, имената на градовете или клановете),
2) спам (писма, които съдържат несвързани букви и цифри или други знаци, като празните писма също се зачитат като спам),
3) мултиплициране [1] (забранено е да създавате повече от един персонаж в един сървър, забранено е да играете от един компютър с няколко персонажа в един и същи сървър, забранено е да давате паролата си на друг играч).
Ползвателят може да използва само един брояч (акаунт) в Играта. Споделените броячи могат да бъдат отстранени или блокирани по всяко време по усмотрение на Правоимащия.
4) уговорките между няколко лица с цел получаване на предимства, противоречащи на играта, използването на роботизирани програми, разработени от други лица
5) в случай, че имената на клановете си приличат дотолкова, че да затруднят другите играчи в различаването им, администрацията си запазва правото да ги преименува,
6) реклама,
7) финансови спекулации,
8) неуважително отношение към администрацията на проекта,
9) в играта, Ползвателят трябва да използва език, който е подходящ за езиковата зона (интернет сайт).
Petya1992 wrote:
A tova obidno li e?
Администрация wrote:
Здравейте.
Съобщението Ви има обиден характер, което е забранено от правилата на играта.
За това Вие бяхте наказани. Постарайте се да играете по правила.
Благодарим Ви за разбирането.
Приятна игра!
Petya1992 wrote:
Кое по точно в моите думи е ОБИДА или НЕЦЕНЗУРЕН ИЗРАЗ.Вие с какво образование сте?Или и това е обида?Аз виждам само въпроси.Стига сте се ебавали с хората.
И отново питам коя дума или израз ми е неточна и не ми отговаряйте с вашите заучени фрази от някой буквар.
Администрация wrote:
В сървъра са забранени обиди, нецензурни изрази.
Вследствие на оплакване Вие получавате предупреждение.
Оригинално съобщение:
Тема:Kaza li ne6to?
OOOOo zabravih ustata ti e palna s ne6to,no s kakvo li?
-
- Новобранец
Човек колкото и да пита нещо все няма да получи смислен отговор ХАХААХАХАХ Смешна работа
-
- Капитан
Аз ако може ще те банна и от форума!
Тия ти писания - какво общо имат с темата!?
Тия ти писания - какво общо имат с темата!?
-
- Оръженосец
Точно това се чудех и аз .Това писание какво общо с темата .
Явно писателя е бил доста ядосан и като е видял активна просто е писал .
Явно писателя е бил доста ядосан и като е видял активна просто е писал .
-
- Оръженосец
Ще напиша и аз коментар щом се надявате, че ще има ефект според бройката на недоволни, въпреки че моето мнение е доста по-различно. Все пак трябва да си помагаме. Но кучето си лае ... останалото си го знаете.
Ето какво мога да добавя освен липсата на руини 5* и 6* :
След почистване на минимум 25(до 50) кралства - 2 пъти за 1 седмица направих експеримент(2 пъти, по 1 път след всяко почистване) - пуснах 35 проучвателя да проучват само и единствено в едно кралство, като се съобразих с времето на "запазване/бекъп на света/сървъра", та проучвателите ми да пристигат най-рано 1 мин. след този час, за да се открият новопоявилите се руини и ВВ. Тази операция я правих в продължение на 18 часа и 15 мин. - три отваряния на портата и мигновено затваряне. Не знам колко пъти е това като бройка, но бях с бързи проучватели първия път(-50% мисия).
Ето и скандалната статистика от 18 часа проучване : 4 намерени руини - нямаше 5* или 6*, но не е там проблемът според мен. Знам си съседите и кой може и не може да бие точно до мен и съм сигурен, че в най-добрия случай са набити 3-4 руини. Това са 18 часа драги колеги. Важни специфики на сървъра не са споменати никъде. Нито бройката на руини в кралство, нито времето на спаунването им, нито ресурсът в тях, нито зависимостта на всичко изброено спрямо бройката на играчите и живота на сървъра, защото и това има значение.
На сървър Архон при едно единствено проучване виждаш разкрити 6 руини(ако не са и 7) в едно кралство - без да се оплаквам какво ниво били те. На сървър Бакар това не съм го видял от самото начало на сървъра и това е основният проблем според мен. Ако намериш 6-7 руини в едно кралство, то почваш да проучваш друго с дадения експ. корпус и така шансът за намиране на руина от съответното, така желано ниво се увеличава, но при положение че съм проучил примерно 2 пъти едно близко кралство и там се мандахерцат 1-2 руини, няма как да пусна да проучвам през 3-4 кралства и да чакам 2 дни вест от умрелите проучватели.
Администрацията на форума да отнесе проблема до създателите на играта, отнесете се сериозно - или да си оправят сорса, или да кажат, че това са някакви безумни тайни от времето на илюминатите и няма да разкрият "тайните на играта" на простосмъртните.
Ето какво мога да добавя освен липсата на руини 5* и 6* :
След почистване на минимум 25(до 50) кралства - 2 пъти за 1 седмица направих експеримент(2 пъти, по 1 път след всяко почистване) - пуснах 35 проучвателя да проучват само и единствено в едно кралство, като се съобразих с времето на "запазване/бекъп на света/сървъра", та проучвателите ми да пристигат най-рано 1 мин. след този час, за да се открият новопоявилите се руини и ВВ. Тази операция я правих в продължение на 18 часа и 15 мин. - три отваряния на портата и мигновено затваряне. Не знам колко пъти е това като бройка, но бях с бързи проучватели първия път(-50% мисия).
Ето и скандалната статистика от 18 часа проучване : 4 намерени руини - нямаше 5* или 6*, но не е там проблемът според мен. Знам си съседите и кой може и не може да бие точно до мен и съм сигурен, че в най-добрия случай са набити 3-4 руини. Това са 18 часа драги колеги. Важни специфики на сървъра не са споменати никъде. Нито бройката на руини в кралство, нито времето на спаунването им, нито ресурсът в тях, нито зависимостта на всичко изброено спрямо бройката на играчите и живота на сървъра, защото и това има значение.
На сървър Архон при едно единствено проучване виждаш разкрити 6 руини(ако не са и 7) в едно кралство - без да се оплаквам какво ниво били те. На сървър Бакар това не съм го видял от самото начало на сървъра и това е основният проблем според мен. Ако намериш 6-7 руини в едно кралство, то почваш да проучваш друго с дадения експ. корпус и така шансът за намиране на руина от съответното, така желано ниво се увеличава, но при положение че съм проучил примерно 2 пъти едно близко кралство и там се мандахерцат 1-2 руини, няма как да пусна да проучвам през 3-4 кралства и да чакам 2 дни вест от умрелите проучватели.
Администрацията на форума да отнесе проблема до създателите на играта, отнесете се сериозно - или да си оправят сорса, или да кажат, че това са някакви безумни тайни от времето на илюминатите и няма да разкрият "тайните на играта" на простосмъртните.
-
- Капитан
Така тука ще разкрия едно мое друго наблюдение. Незнам кога точно в сървър2, но реално проучвателите и тяхната скорост беше барната при някой от ъпдейтите. Покрай многото ускорения, които може да има един проучветел се появи между тях една линийка. Тази линийка означава следното. Над линийката са тези намаления на скоростта, които се събират и намалят скороста пряко- тук влизат ботуши и турнирното ускорение. Под линийката поне засега видях, че се мъндахерца ускорението, за което човек дава 200 перли и други ускорения, които намалят остатъка останал от намалението над линията. Лошото в историята и сметките се оказа, че под линия намаленията намалят остатъка от намаленото време, а не се сумират с горните. Тук не говорим за максимума ускорение -75%, но реално той става изключително трудно постижим, освен ако нямате обувки на проучвателя 4 левел. Това оказа въздействие и върху броя на намерените знамена по време на турнирите.
-
- Капитан
Аз се чудя как не отговори администратор, поне да ни излъже, че е предал на специалистите
. Май ще се пише на високо ниво пак 

-
- Новобранец
и аз това се чудя въобще някой отразява ли ни или просто си баеме тука като стари баби и тн. явно админите много са "заети" да се оправят с проблемите на сървъра

-
- Капитан
A те едва ли може да оправят нещо, тяхната функция е да предадат на специалистите. Ама поне да някой от администраторите да напише 1 ред, че е прочетено и предадено.
-
- Оръженосец
Доколкото виждам темата е доста актуална и пишат доста играчи който знаят доста за играта .За което им БЛАГОДАРЯ .
На админите явно не им пука и май ще има сливане на сървърите и после преместване на БГ сървъра някъде си .Както го направиха с други сървъри .
И защо се се случи това ще се запитате .ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕЗИ КОЙТО УПРАВЛЯВАТ БГ СЪРВЪРИТЕ .КАКТО И ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО ИМ . Не пиша случайно с големи букви просто крещя .
Дразни ме безхаберието им .
На админите явно не им пука и май ще има сливане на сървърите и после преместване на БГ сървъра някъде си .Както го направиха с други сървъри .
И защо се се случи това ще се запитате .ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТТА НА ТЕЗИ КОЙТО УПРАВЛЯВАТ БГ СЪРВЪРИТЕ .КАКТО И ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО ИМ . Не пиша случайно с големи букви просто крещя .
Дразни ме безхаберието им .
-
- Капитан
-
- Оръженосец
Много интересно защо си пишем ние тогава след като няма да има отговор от господата отговорни за играта .
Я виж ти и рима има
Я виж ти и рима има

-
- Оръженосец
прочетете тук мисля че е достатъчно ясно за какво става дума и каква е тази игра която играем :
http://otzovik.com/reviews/mlgame_ru_br ... layn-igra/
В понеделник мисля да отида до комисията за защита на потребителя да видим какво ще ми кажат .
Смятам че имам основание да не съм доволен от дадените пари за тази игра .
В понеделник мисля да отида до комисията за защита на потребителя да видим какво ще ми кажат .
-
- Капитан
Създателите на играта може би нямат нужда от нас хората, които знаят за какво иде реч
. Реално повече сме със завършените акаунти, куестите са направени, нужните артефакти са събрани ................. Може би целта е да се останат новите дойни крави, щото нашето доене посвърши 

-
- Новобранец
Какво стана ходи ли до комисията за защита на потребителя за ходиме и ния ако ще има ефектDimimen написа:прочетете тук мисля че е достатъчно ясно за какво става дума и каква е тази игра която играем :

-
- Новобранец
и ако забелязвате тази тема е подтема на "Помощ за създателите на играта"... Дали създателите на играта са наясно с недоволството ни? 

-
- Новобранец
по въпроса с липсата на руини 5 и 6 както и мизерната 1 перла в тях съм напълно съгласен.живота на малките руини също е прекалено голям,7 руини в кралство също така са малко а за лимита от 30 руини на денонощие....е тва вече е направо абсурдно!!! искам някой от вемогъщите администраторси умове да ми каже как да имам желание за развитие на армия която да лапа по милион на час и да мога да изхранвам с руини и без да се надлъгваме.и н фона на цялата мизерия не с руини и грабежи на колеги ами и с чудо пак няма оцеляване! този въпрос е поставян хиляди пъти но все още администрацията се прави на ощипана! до кога мислите господа администратори че играчите ще продължават да ви снасят пари при това положение и на кое отгоре???
-
- Капитан
Броя на руините в едно кралство е 6
, не 7

- AwESoMeBMW
- Новобранец
Максималният брой Руини в едно кралство е 7!
-
- Капитан
На Сървър 1 е 7 руини, но на Сървър 2 е 6 руини.
-
- Новобранец
Да в този сървър бройката на руините е 6 

-
- Новобранец
И така....ние си писахме, обменихме малко инфо с "врага" и се оказа, че не сме врагове, а съюзници в борбата срещу общия враг - администрацията. Кучетата си лаят, керванът си върви... руини няма и продължава да няма. Админите продължават цинично да мълчат и нищо не казват. Само погледнете аукциона. По време на турнир има незаети ставки... Дали да не се обзаложим колко време още ще издържи сървъра и спечелилия с най близка прогноза да почерпи?