Руини

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
gosheto26
Оръженосец

Руини

#1 Мнение от gosheto26 »

Много е гадно когато нападнеш някаква руина (с повече перли) и някой с по бърза армия те изпревари и ги вземе.Би било добре когато някой нападне руина тя да не може да се напада от други или поне да има нещо като заклинание и атаката друг потребител нападнал руината да бъде забавена примерно с 30%
Burton
Магистър

Re: Руини

#2 Мнение от Burton »

Е, тя тръпката се губи така :)
И мен са ме изпреварвали, но... такава е играта :)
i1978
Оръженосец

#3 Мнение от i1978 »

по-бързия печели. То затова и се пускат ускорения и науката за мисии на макс и свитъци и тем подобни екстри. Кой превари той завари. Така е и в живота. Ти, какво искаш да идеш да се напиеш на кръчма два дни да изтрезняваш и на третия след обяд като си пил кафе преди това евентуално да се натуткаш да я удариш.
Аватар
gosheto26
Оръженосец

#4 Мнение от gosheto26 »

i1978 написа:по-бързия печели. То затова и се пускат ускорения и науката за мисии на макс и свитъци и тем подобни екстри. Кой превари той завари. Така е и в живота. Ти, какво искаш да идеш да се напиеш на кръчма два дни да изтрезняваш и на третия след обяд като си пил кафе преди това евентуално да се натуткаш да я удариш.
Тези които изобщо не знаят за какво става на въпрос е по-добре да не се обаждат?
liolioDemon
Магистър

#5 Мнение от liolioDemon »

gosheto26 написа:
i1978 написа:по-бързия печели. То затова и се пускат ускорения и науката за мисии на макс и свитъци и тем подобни екстри. Кой превари той завари. Така е и в живота. Ти, какво искаш да идеш да се напиеш на кръчма два дни да изтрезняваш и на третия след обяд като си пил кафе преди това евентуално да се натуткаш да я удариш.
Тези които изобщо не знаят за какво става на въпрос е по-добре да не се обаждат?

Пффф какво не знае ! Казва ти човека точно и ясно , по-бързия печели ! Представи си че този по-бързия ти я остави и ти дойде на гости с цялата си армия докато ти се радваш на стотина перлички от руината , той се радва на няколко милиона фракция и малко опит на героя ! Умения , свитъци , награди , има начини и ти да си по-бързия но въпросът е дали е по-добре !!!
kaktyc
Капитан

#6 Мнение от kaktyc »

Следващата му тема ще бъде в духа на "Аз си намерих езеро, пък някакви с по-силна армия искат да ми го вземат. Ама как така? Трябва автоматично да ми се издава нотариален акт и никой да няма претенции към езерото ми".
liolioDemon
Магистър

#7 Мнение от liolioDemon »

kaktyc написа:Следващата му тема ще бъде в духа на "Аз си намерих езеро, пък някакви с по-силна армия искат да ми го вземат. Ама как така? Трябва автоматично да ми се издава нотариален акт и никой да няма претенции към езерото ми".

:lol: :lol: Не дай боже да намери че, туко виж е забил колчетата с бодлива тел в.... монитора :lol:
Аватар
gosheto26
Оръженосец

#8 Мнение от gosheto26 »

Вижте какво: Раздела в който писах се нарича демотиватори и аз написах какво ме демотивира! Имам право на мнение, но вие нямате право да ме обиждате или нещо подобно!
Burton
Магистър

#9 Мнение от Burton »

Ще помоля без повече иронични постове...
liolioDemon
Магистър

#10 Мнение от liolioDemon »

gosheto26 написа:Вижте какво: Раздела в който писах се нарича демотиватори и аз написах какво ме демотивира! Имам право на мнение, но вие нямате право да ме обиждате или нещо подобно!

Никой не те обижда ! Виж какво , това е форум в който всеки има право да си даде мнението по какъвто и да е повед или тема а това че ти си писал тук и някои ти е отговорил е нормално ! Дали ти обяснява или те поучава или ти се присмива ако щеш е в следствие на въпроса ти . Да гадно е но пак ти казвам , погледни го и от другата страна .

Успех в играта
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#11 Мнение от LCFDIVINE »

gosheto26 написа:Вижте какво: Раздела в който писах се нарича демотиватори и аз написах какво ме демотивира! Имам право на мнение, но вие нямате право да ме обиждате или нещо подобно!
вместо да се демотивираш купи си бързоходки за 20к перли :lol:
BorislavTomov
Новобранец

#12 Мнение от BorislavTomov »

LCFDIVINE написа:
вместо да се демотивираш купи си бързоходки за 20к перли :lol:
LCFDIVINE, а ти си купи "излез в отпуска за 60 дни" , така няма да спамиш излишно по темите на хората и да бълваш простотии.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#13 Мнение от LCFDIVINE »

кофти ти е нали, нямаш си парички в играта на 3*, нямаш си и в живота, убиваш си мъката в писане по-точно драскане на демотивацийки и пълни глупости :lol:
купи си ти :P
BorislavTomov
Новобранец

#14 Мнение от BorislavTomov »

LCFDIVINE написа:кофти ти е нали, нямаш си парички в играта на 3*, нямаш си и в живота, убиваш си мъката в писане по-точно драскане на демотивацийки и пълни глупости :lol:
Парички си имам в живота и със сигурност повече от теб,не съм малоумен да пълня джобовете на разработчиците за някаква си игра, играя безплатно и за кеф.
qawsedrf
Новобранец

#15 Мнение от qawsedrf »

Мисля че е време да се затвори тази тема защото повече от една перла няма да намерите :D
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#16 Мнение от LCFDIVINE »

BorislavTomov написа:
LCFDIVINE написа:кофти ти е нали, нямаш си парички в играта на 3*, нямаш си и в живота, убиваш си мъката в писане по-точно драскане на демотивацийки и пълни глупости :lol:
Парички си имам в живота и със сигурност повече от теб,не съм малоумен да пълня джобовете на разработчиците за някаква си игра, играя безплатно и за кеф.

да не си шлосер-мафиот, имал той маминия, въшки/2, ела те черпя 1 джак че си го гледал само на реклама и 40%vol :lol:
защо не ги блокирате такива демотивиращи + на паричните потоци :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Демотиватори My Lands”