Малки руини

Какво не ви харесва или предизвиква неудобства в играта
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
qawsedrf
Новобранец

Малки руини

#1 Мнение от qawsedrf »

72 часа след почистване на малките руини вече има по 6-7 малки (1,2,3,4) руини !
Medeq
Новобранец

Re: Малки руини

#2 Мнение от Medeq »

Проблема с малките руини:
1. Няма нови играчи за да ги чистят
2. Второто е следствие от първото --> нямаш ученици за да печелиш награди за чистенето им, а и намалиха наградата от 12 часа на 5 часа!
3. Опцията от турнира може да се закупи само веднъж, следователно и да искаш да дадеш перли/пари за да ги почистиш НЕ МОЖЕШ
4. Когато няма турнир, чистенето е невъзмжно...
Има хубави предложения от играчи, но честно казано се съмнявам да се приемат.

Пробвахме да се редуваме с чистенето аз и още двама играчи... резултата е същия.
Ще има отговори от админстрацията от рода на: проучвания в по-далечни кралства, ускоравяне на проучвателите, но тези отговори са неадекватни спрямо поставения проблем.

Изводите да си прави администрацията...
didito123Demon
Капитан

#3 Мнение от didito123Demon »

Когато почват да се пръкват нови играчи почва веднага да се пълни с малки руини-поне около мене е така и е на етапи както и руините излизат на етапи-един път се заривам с руини 2*,един път с руини 3*,един път с руини 4* а руини 1* сами си изчезват или като се чисти тогава се махат.Поне 90-95% от новите играчи са неактивни или някакви мултита на някой си,копират никове в играта,пращат разни дарове и след определения срок се махат и на тяхно място никнат нови такива.Проблема с появяването на малки руини и тяхното премахване няма да се реши,защото никой от администрацията не си прави труда да се позамисли и да пооправи тези проблеми,както и много други подробно описани от играчи,Докато играта си върви така нито отговор ще получиме както се вижда досега,нито нещо ще се подобри.Администрацията не е сляпа и вижда какво става и вижда че парите влизащи в играта са все по малко но това тях не ги касае.Аз лично отдавна не вкарвам и стотинка в играта и това ще продължи докато не се видят промени.
qawsedrf
Новобранец

#4 Мнение от qawsedrf »

Класацията (унищожаване на руини) показва колко много не активни играчи има .Ако някой си направи труда да поизчисти тези мултита ,може да се подобри баланса между излизащите руини :cry:
x7raKilL
Оръженосец

#5 Мнение от x7raKilL »

qawsedrf написа:Класацията (унищожаване на руини) показва колко много не активни играчи има .Ако някой си направи труда да поизчисти тези мултита ,може да се подобри баланса между излизащите руини :cry:
Възможно е да си прав, но лично мен ме съмнява... Според мен умишлено пускат малки руини, за да може играчите да се бият помежду си за 1-2 големи. Изглежда и на това се надяват създателите на играта. Реално, когато паднеш на по-ниско звание, ти пак трябва да си купиш армия с перли от куестове. Естествено повечето играчи са се съгласили да си делят руините или кралствата - причината е, че вече са малко играещите. Когато започнах да играя отново - тази година... имаше над 3 000 играча. Сега има около 2 250, от които около 1 850 са активни... Има място за руини, играчи и перли, но създателите според мен умишлено не искат да направят корекции. А 300 перли за 5 часа биене на всякакви руини за мен си е пълно обирджийство.. Пиша като играч на 4* и ако не са някои играчи да ми святкат 4ки руини, аз буквално ще влизам в играта, за не ме изтрие, защото моите проучватели откриват 1,2,3 и чат-пат някоя 5* руини. А около мен даже някои играчи с 4 звезди се изтриха поради тази причина - глупавото пускане на руини.
didito123Demon
Капитан

#6 Мнение от didito123Demon »

Докато даровете от боговете по руините е все 1 чп,въпреки че има играчи дето вкарват по някой лев все пак положението ще е трагично.Хем искат да има някакви приходи в играта уж за да има и повече перли в руините,но перли така или иначе няма и само се опитват да залъжат хората с тяхното-колкото повече пари се вкарват в играта толкова повече перли има по руините.Има ама друг път има.Не виждате ли че нямат желание нито да отговарят нито да подобрят нещо а само слухтят като ....... четат,но нищо повече и това било администрация!!! И да се обиждат хич не ми пука ама са такива ....... че няма и подходящ израз за тях и очакват от нас какво-да вкарваме пари и да ги уважаваме защото нямаме избор.Все едно си говориме с стената и искаме нещо от нея! :lol: :lol: :lol:
x7raKilL
Оръженосец

#7 Мнение от x7raKilL »

Мога да се съглася, но до някъде. Реално, когато някой те занули и ти падне ранга, примерно на 3* ще биеш руини 3ки и от тях ще набавиш перли. Пак една, но уж ще си спокоен. Само че... те не искат да разгледат нещата в текущото състояние на сървъра :) Аз също вкарах пари, оказа се че и хора от клана са вкарали пари и по 1 перла в руина. Мисля, че един съкланник имаше късмет да намери руина с 2 перли :) При положение, че уж е black gem hunting(използвам това, защото в друга тема точно този израз беше оправдание) защо се пускат малки руини около играчите, които играят мирно и си ги делят? По този начин те нямат как да си възвърнат перлите. А именно тук идва и отговорът: "Примерно са вкарани 1 000 перли"; Активни играчи са такива на 4 и 5*. Тези 1 000 перли не се разпределят между руини 4 и 5,6* и агресивни руини, а от руини от 1 до 6 ниво и агресивни. Само че по този начин играчите, които са вкарали пари, нямат възможността да си ги избият. Реално най-прецакани са играчите на 5*, защото примерно днес се регва някой, играе 1-2 дена, но заради него цялата карта, не кралство, а карта се пълни с руини 1 и 2*.... В предния си пост също дадох обяснение. Въпрос към администрацията - какво ще се предприеме за развитието или поне запазването на играта и играчите в текущото състояние на сървъра? Нови и активни играчи почти няма. Старите играчи явно са осъзнали негативните страни на играта. Разбрали са и как могат да печелят достатъчно и всички. Какво ще направите вие? С какво ще помогнете на играчите да продължат да играят и да имат удоволствие, а не нерви?
В тази тема viewtopic.php?f=3&t=2067&sid=75657f5c18 ... 0e2c99e818 сте използвали "ние". Т.е. явно и Вие, администрацията можете да променяте неща. Ако не можете, то веднага трябва да съдействате с комуникация със създателите на играта относно проблемите. Ваше задължение е... Ако не можете да се справяте с поставените към Вас задачи, то напуснете тази "длъжност".. Може преспокойно да се избере някой друг, който ще влиза ВСЕКИ ДЕН във форума, защото играта се играе ВСЕКИ ДЕН и ВСЕКИ ДЕН може да има проблем. Играчите, форумът, администрацията също са вид реклама за играта, а не само някакви линкове из нета...
kamelia1303
Новобранец

#8 Мнение от kamelia1303 »

Преди време има зададох въпрос каква е причината да няма руини маь 72 часа след като е изчистено като е ползвано да се бият руини за 4 часа от турнира. Отговора им беше: 'Ние не не носим отговорност за това какво има или няма в играта. За това носят отговорност само създателите на самата игра!" Дали с бързи проучватели или не, дали с чистене или не минават няколко дни след почитването и евекта е един и същ НИКАКЪВ! Няма руини няма рес и накрая играчите ще започнат да се отказват един по един. С две думи админите не са никой в играта и промени не очаквайте. Няма да ги получим поне в това се уверих!
x7raKilL
Оръженосец

#9 Мнение от x7raKilL »

kamelia1303 написа:Преди време има зададох въпрос каква е причината да няма руини маь 72 часа след като е изчистено като е ползвано да се бият руини за 4 часа от турнира. Отговора им беше: 'Ние не не носим отговорност за това какво има или няма в играта. За това носят отговорност само създателите на самата игра!" Дали с бързи проучватели или не, дали с чистене или не минават няколко дни след почитването и евекта е един и същ НИКАКЪВ! Няма руини няма рес и накрая играчите ще започнат да се отказват един по един. С две думи админите не са никой в играта и промени не очаквайте. Няма да ги получим поне в това се уверих!
Те дори и да нямат право на промени по играта са свързващо звено между играчите и създателите на играта. Но това, че някой спи вече се отразява на гърба на играчите :)
didito123Demon
Капитан

#10 Мнение от didito123Demon »

За всяко нещо в играта искат перли и то доста перли.Лошо няма да искат,нали с тази цел е създадена играта-да печелят пари от играчи.Но все пак трябва да се пуска нещо и безплатно да е или поне повече перли да има в руините,не за друго но поне една малка част от вкараното като пари да се възвръща.Не кой знае какво но ако събера днеска от 10-20 руини 100 перли ще вкарам още 100 от мене и ще закупя нещо от играта-дали ще е ускорение на героя или проучвателите или друго но ще го направя,но при положение че няма такъв вариант и админите се ослушват за всички проблеми няма как постоянно да давам перли за щяло и нещяло а от руини да обирам максимум 30 перли на ден и то ако ударя 30 руини все пак.Така ще мога и всеки път да си позволя да чистя руини срещу 300 перли,защото половината поне ще са от играта спечелени.И така ще има повече вложения и по малко проблеми,въпреки че не виждам как ще решат проблема с появяването на прекалено многото малки руини от 1-во и 2-ро ниво защото точно тези руини не се удрят много от играчи.Проблемите в играта са доста и могат да се разрешат ако има желание за това.Има програмисти които могат да пренастроят разните кодове за проучватели,търговци,руини и т.н.Но каквото и да си говориме и искаме никаква полза,и така и форума става безполезен освен за нови играчи да четат и да си помислят добре дали ще вкарват пари и какво да очакват от играта.
qawsedrf
Новобранец

#11 Мнение от qawsedrf »

Явно не пишем на верните хора :roll:
didito123Demon
Капитан

#12 Мнение от didito123Demon »

В следните кралства - 41-18,42-18,42-19,41-19 просто няма играчи на 1* а на 2* има един-двама (ако не се изтрият и те :D ) но в същото време е пълно с руини 1* и 2* ,та въпроса е защо излизат слаби руини след като няма наличие на играчи от съответния ранг? Схемата ви е толкова скапана или там кодовете (както и каквото и да се нарича) че не е истина,не е и истина че си траят по този въпрос администраторите като знаят едно и също да отговарят-живота на руините дрън дрън дрън.Скапана работа,не ни отговаряйте изобщо-защото няма смисъл от вашите ефективни и подпомагащи отговори :lol: :lol: :lol: . Добре,че такива като вас не ми плащат заплатата иначе горко ми.
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

#13 Мнение от MorganLeFay »

то е прозрачно просто защо излизат малки нищо, че няма кой да ги бие. За да си платиш за снятие.... Парата е това е истината, плащаш има, не плащаш седиш гладен.
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
radoslav111
Капитан

#14 Мнение от radoslav111 »

Чудя се, в английската версия по същия начин ли е или да се местя направо там? Тъкмо ще си упражнявам и английския и ще мога спокойно да си играя играта. Споделете, ако имате опит и познания. :?
Lio4ko
Новобранец

#15 Мнение от Lio4ko »

Интересно, има раздел - "Какво не ви харесва?", но в него не взимат участие администраторите. Искам да се обърна с призив към тях - или променяйте това, което не ни харесва, или ни обяснете защо не може да бъде променено. Като не взимате участие в дискусиите, какъв е смисълът от тях ?

И сега по темата - наистина проблема с малките руини е голям. Не мисля, че е редно в парцели, в които има само играчи с 4 и 5 звезди, руините които намираме там да бъдат 70-80% 1-ци и 2-ки. Не знам какъв е принципът (алгоритъмът) на образуване на руини, но като че ли не е много добре измислен. Или трябва да се смени въпросният алгоритъм, или да се направи ротацията на руините да бъде по-честа. :/
radoslav111
Капитан

#16 Мнение от radoslav111 »

Аз имам хипер малка армия за 5-ца, пък да не говорим за надницата, която изискват. Просто тия хора нарочно слагат по една петица в седмицата в кралството, че да може да грабиш съседите и да стават войните. ТЪПО! Нали уж войната е между хора и чудовища... пф.
Публикувай отговор

Обратно към “Какво НЕ ви харесва”