защита на слабите играчи на ниво 5*

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
ARHANGELMIHAIL
Новобранец

защита на слабите играчи на ниво 5*

#1 Мнение от ARHANGELMIHAIL »

Според мен трябва по някакъв начин да са защитени новите играчи, ако искате да имате касички иначе скоро време ще си останете с 20-30 играча , които искат да взимат перли и пари .А пари няма да има щото те от някъде трябва да влязат това е пазарната истина.
Няма как след всяка битка победителят да няма грам загуби ,а другият да е на 0.
Според мен трябва да има праг на възкресяване на армията след битка в зависимост от рейтинга на играча.Колкото е по-висок , толкова по-малко да възкресява. За новобранци до 5* 100%, а после в зависимост от рейтинга , 80, 70, 60 и 50 %. Няма как да накарате хората да играят, когато 20-30 гамена идват и мачкат наред , взимат всичко и армията уж умряла в боя , ама не съвсем. Жива здрава отива да тормози следващият.
Така както има руини на 6* да има и играчи на 6* , които да не могат да барат по-слабите.
За новоизлюпени играчи , магията съжаление да действа на 30 , а поне 60 дни.
И защитата на древните действително да е защита ,не даваш 500 перли за 10 дена и онези само казват мерси за перлите сега таман ще напълнят руините с перли.Да можеш да си поканиш едновременно по-няколко пъти и да се сумира армията на древните.
Да имаш право срещу заплащане да можеш да си поканиш защита от древните по всяко време ,а не само, когато има турнир и си намерил знаме.
Защитата на древните да бъде като свитъците 1 ниво 15к от вид, 2 ниво 30к от вид ,3 ниво 45к от вид, 4 ниво 60к от вид ,5 ниво 75к от вид.
По-често да се появяват свитъци за ужаса,като по-този начин ще има равнопоставеност за по-слабичките играчи.
Да се увеличи ефективността на укрепленията поне 50 пъти за 7 и 8 ниво, защото за играч с армия 100к от вид тези 150 убити е пълен майтап.
Да се увеличи силата на кулите за по- малки армии.
Да се вижда , в кой клан кои членуват и броят на градовете.
По-често и равномерно да се появяват рудниците, не днес видях как в радиус на едно кралство има 4 броя рудници на 4 ниво и всичките са собственост на един играч, а аз за 6 месеца в играта съм видял само няколко в радиус от 5 кралства и съвсем не един до друг.
Да се намали времето на затваряне на вратите или таксата за затваряне.Съгласете се, че за 6 града и 2-3 външни владения , ако се наложи да ги отвориш и затвориш 3-4 пъти на ден по 50 перли прави по около 20-30 лева , които пари няма как да ви дадат , поне не и в БГ.
Да има функция, от която да се знае , кой клан с кой е съюзник.
Строг контрол на функцията един компютър, ама лафове от рода този акаунт е на жената, другият на сина, а другият на брат ми и на сестра ми ,че и дядо даже и играе звучи смешно.
Блокиран акаунт да се трие, след определено време , като никой да няма право да го атакува,а не да се оставя да пречи и човек да не знае има ли играч какво става , какво не става.
Да се увеличи бройката на артефактите , които се показват в съкровищницата, а не има 50 места , а ми показва две бъклици и 3 свитъка.
Когато се прави промоция да се избягва тя да е събота или неделя , защото все пак човек тогава си почива. И има още много неща ,но и това е достатъчно стига да стигне до конструкторите на играта.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

Re: защита на слабите играчи на ниво 5*

#2 Мнение от LCFDIVINE »

Не съм виждал рудник да се затваря с перли...
Новите 5* са прекрасно защитени, не и срещу най-силните(има си други начини), не можеш в тази игра да си пиеш пиенето и да очакваш някой да ти пусне аванта или да ти подари рудник, а може би езеро :)
Древните предполагам се искат милиони и си спиш като къпан, а ако им платиш издръжката и са по 5000к перли тези услуги нищо не се посочва, все пак си говорим, няма да се случи нищо от предложеното :roll:
ARHANGELMIHAIL
Новобранец

#3 Мнение от ARHANGELMIHAIL »

LCFDIVINE написа:Не съм виждал рудник да се затваря с перли...
Новите 5* са прекрасно защитени, не и срещу най-силните(има си други начини), не можеш в тази игра да си пиеш пиенето и да очакваш някой да ти пусне аванта или да ти подари рудник, а може би езеро :)
Древните предполагам се искат милиони и си спиш като къпан, а ако им платиш издръжката и са по 5000к перли тези услуги нищо не се посочва, все пак си говорим, няма да се случи нищо от предложеното :roll:
Обясни ми как ще се защитиш срещу играч , който има 100к армия от вид ,а ти имаш по 5к и е на 1-2 кралства?
Защо 5000к перли бе, как може по време на турнир срещу 500 перли да си защитя всички градове за 10 дни ,а през останалото време да не мога.
И ти говоря как е възможно в радиус на едно кралство да има 4 рудника на 4 ниво , а в останалата част на картата да има по едно в радиус по 3-4 кралства.
Да се намират по лесно тези рудници.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#4 Мнение от LCFDIVINE »

Как да ти обясня, дълга история , ти си затваряй вратата когато трябва, остави го тоя с многото армия, да не мислиш че им е лесно :lol:
dogy2014
Новобранец

#5 Мнение от dogy2014 »

ARHANGELMIHAIL написа: Строг контрол на функцията един компютър, ама лафове от рода този акаунт е на жената, другият на сина, а другият на брат ми и на сестра ми ,че и дядо даже и играе звучи смешно.
Блокиран акаунт да се трие, след определено време , като никой да няма право да го атакува,а не да се оставя да пречи и човек да не знае има ли играч какво става , какво не става.
  • НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ (ИЗВИНЕНИЕ ЗА МУЛТИ)
но така им отърва :lol: :lol:
ARHANGELMIHAIL
Новобранец

#6 Мнение от ARHANGELMIHAIL »

dogy2014 написа:
ARHANGELMIHAIL написа: Строг контрол на функцията един компютър, ама лафове от рода този акаунт е на жената, другият на сина, а другият на брат ми и на сестра ми ,че и дядо даже и играе звучи смешно.
  • НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ (ИЗВИНЕНИЕ ЗА МУЛТИ)
но така им отърва :lol: :lol:
Гледайки как се бият играчите от първата стотица възниква съмнението, че повечето са дребни мошенници с по 2-3 акаунта. Може и да има някой и друг честен.Иначе трябва да се дават пари ,а така си е супер.
vnpppp
Новобранец

#7 Мнение от vnpppp »

Строг контрол на функцията един компютър, ама лафове от рода този акаунт е на жената, другият на сина, а другият на брат ми и на сестра ми ,че и дядо даже и играе звучи смешно.

НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ (ИЗВИНЕНИЕ ЗА МУЛТИ)но така им отърва :lol: :lol:
Гледайки как се бият играчите от първата стотица възниква съмнението, че повечето са дребни мошенници с по 2-3 акаунта. Може и да има някой и друг честен.Иначе трябва да се дават пари ,а така си е супер.
Най-после и аз да се трогна от нещо и да пиша тук :lol: . Абсолютно съгласен съм със строгия контрол.Много играчи имат по 2-3 ацц-та и си геймът сами уж тоя ми роднина оня е дедо ми :roll: а дано ама надали - освен това - (в това пък съм 90% убеден) Най-развитите си имат мулти ацц-та от който ти пишат или ако се наложи заплашват или ти създават проблеми е така за шоу щото им е готино :lol: и щото могат,след като няма кой да ги хване и накаже така ще е ..... като всичко в БГ напоследък и едва ли ще се оправи,манталитет няма,ценностите са ни променени и и и к'во ли още не..... ;) затова кротко и каквото стане стане ."Скапахме толкова съюзи и още колко ще скапем - та една игра ли ще ни се опълчи с некви си тама админи :lol: зае.и."
chad1
Новобранец

#8 Мнение от chad1 »

Незнам дали сте новобранци или просто не можете да играете, но всички играчи които са в първите 50-60 места никога не са имали втори акаунт,/даже и не са си помисляли да имат/ но за сметка на това сме наляли доста пари в тази игра, това е предимството, не може да влизаш един път на 2 дена в играта и после да плачеш, ама онези с големите армии държат всички рудници и езера, ами ще ги държат, защото аз лично съм по 12-18 часа всеки ден в тази игра, така е.......
radoslav111
Капитан

#9 Мнение от radoslav111 »

И аз съм около 15-17 часа дневно, но със сигурност няма да налея и една стотинка вътре, защото е мега безсмислено. Пък тези, които смятат, че това е всъщност реалния живот - да продължават да я играят...

Тази игра е БОЛЕСТ, кара ви да искате и да продължавате да я играете постоянно, всеки ден и завинаги... наркотик... така че, съветвам ви, ако имате възможност, просто прекратете играта... има хиляди други неща, които ще ви доставят удоволствие от това нещо...
ivog12
Оръженосец

#10 Мнение от ivog12 »

:lol:
liolioDemon
Магистър

#11 Мнение от liolioDemon »

:roll:
interkom
Капитан

#12 Мнение от interkom »

До автора:
Френде ако искаш кажи в колко часа и на коя дата ще ти е удобно да са промоциите :). Новите играчи имат много начини да се защитят, така че помисли малко как да е това.

"20-30 гамена идват и мачкат наред" - регваш се във Веселета ферма и цъкаш без да има опасност някой да те напада. ТОВА е военна игра - има армии и те се пускат в битки.

"Да има функция, от която да се знае , кой клан с кой е съюзник. " - има я тая функция шпионираш клановия замък и там пише.

"Да се увеличи бройката на артефактите" - и това го има :). Плащаш си и се обновява какво има при търговеца.

До тия, които не искат да плащат за артефакти:
Никой не ви кара на сила. Ама после няма да се оплаквате, че някой идва и ви изнася с пиле и древни.

До тия, които искат повече перли в руините и повече езера:
Сърдете се на горните, че не искат да вкарват перли в играта. Няма как да няма постъпления, а да има перли в играта. Все пак има функция теглене, така че собствениците на играта не са от ООН или от някоя благотворителна фондация ;)

До всички, които се оплакват, че някои от първите ходи и бие:
Дайте си зор и вие да бъдете на тия места в челото и да ходите да биете. За всеки 1 силен акаунт стоят много инвестирани време и средства, който си мисли, че е лесно да опита да направи топ акаунт!
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”