Закупих пакет за перли и не получих перлите,ЗАЩО ???
-
- Новобранец
Закупих пакет за перли и не получих перлите,ЗАЩО ???
Здравейте,закупих пакет за перли 1800 броя,взе ми пари от картата,а перлите ги няма в акаунта ми,даже е отчетено плащането в пощата ми,както всеки друг път,а сега чакам вече 2 часа и перли все още няма в акаунта ми,какво правим в този момент,чакам си перлите,защото ми трябват да си изпълня куестове с време,подчертавам с ВРЕМЕ,което тече.......
-
- Новобранец
Re: Закупих пакет за перли и не получих перлите,ЗАЩО ???
Аз от 9 сутринта ги чакам и още няма
-
- Новобранец
Предлагам админите, за да компенсират за причиненото неудобство пострадалите от този инцидент, да заредят акаунтите им с поръчаните и платени от тях, но НЕполучени перли х 2. Мисля, че е честно и разумно!
Благодаря!
Благодаря!
-
- Новобранец
Няма да е лошо
Но както са казали мъдрите хора "А дано, ама надали"

-
- Site Admin
Ако Вие все още не получихте Черни Перли поръчани на 22 или 23 октомври, значи транзакциите бяха отменени от страната на платежна система и ще Ви бъдат върнати пари до сметката. Процес на връщането е от 7 до 10 дни.skyline2014 написа:Здравейте,закупих пакет за перли 1800 броя,взе ми пари от картата,а перлите ги няма в акаунта ми,даже е отчетено плащането в пощата ми,както всеки друг път,а сега чакам вече 2 часа и перли все още няма в акаунта ми,какво правим в този момент,чакам си перлите,защото ми трябват да си изпълня куестове с време,подчертавам с ВРЕМЕ,което тече.......
-
- Оръженосец
Не съм правил заплащане на перли през посочения период, но само парите на хората ли ще върнете или и тези за транзкацията? Реално те губят пак някаква сума, макар и малка, но не по тяхна вина.keks написа:Ако Вие все още не получихте Черни Перли поръчани на 22 или 23 октомври, значи транзакциите бяха отменени от страната на платежна система и ще Ви бъдат върнати пари до сметката. Процес на връщането е от 7 до 10 дни.skyline2014 написа:Здравейте,закупих пакет за перли 1800 броя,взе ми пари от картата,а перлите ги няма в акаунта ми,даже е отчетено плащането в пощата ми,както всеки друг път,а сега чакам вече 2 часа и перли все още няма в акаунта ми,какво правим в този момент,чакам си перлите,защото ми трябват да си изпълня куестове с време,подчертавам с ВРЕМЕ,което тече.......
-
- Site Admin
Ако вашата транзакцията не се отнася до тези, напишете на Администрация по игровата поща.
На играчите ще им бъдат върнати пари. Транзакциите бяха отменени от страната на Gate2Shop и всички оплаквания да пиште до тяхната техническа поддръжка.
На играчите ще им бъдат върнати пари. Транзакциите бяха отменени от страната на Gate2Shop и всички оплаквания да пиште до тяхната техническа поддръжка.