Здравейте,
Бих желал от свое име да отправя предложение, което би подобрило играта ви и би върнало интереса на хората към нея. В много игри който съм играл преди това има понятие happy hour или весел час. Моля да обмислите внимателно следното предложение. От месеци на ред перлените руини изчезнаха макса за около 3 месеца беше 8 перли което удари съкланник. Не съм от хората който цепят стотинките и но влагам в нещо което си заслужава, а тук нещата отиват на зле. Загубата на интерес съм сигурен, че и вие я виждате. В този ред на мисли за да инвестират пари и да дават за бонусите които предлагате за покупка имам следното предложение. - В този един час, да е в рамките на седмицата, т.е. всяка седмица да има по ваше усмотрение този весел час в който да отпадне ограничението по ниво за руина. За да могат играчи като мен да си почистват картата и да имат да изхранват войската, да имам реален стремеж да купувам перли и да плащам, а не като сега да се чудя дали да не пусна ваканция или анабиоза. Поради факта,че имам по 6-7 малки руини около мен и не говоря за 1 кралство а за всичките 9 около столицата. С това си предложение вярвам че интереса ще се върне и хората към играта Ви. Надявам се да отделите време и да помислите за това мое предложение. Казвам ви го от гледната точка на бивш администратор на играта Dark Orbit на BigPoint. Новостите привличат хората към играта, при тях също почнаха да отварят нови сървъри но проходите намаляваха а ботовете се увеличиха, но обмислиха предложения дадени от играчи и подобриха играта си и сега пак приходите са големи. Благодаря ви за отделеното време.
Предложение за въвеждане на Happy hour
-
- Новобранец
-
- Капитан
Re: Предложение за въвеждане на Happy hour
Предложението е наистина добро и го подкрепям напълно но има едно голямо НО!!! Ще отговорят ако въобще го направят де че имаме възможност по време на турнир да чистиме малките руини срещу скромните 300 чп,или да се възползваме от награди или свитъци за чистене-с една дума че са ни дали възможност за това,и няма никаква вероятност това да се случи колкото и да искаме и да настояваме да подобрят нещо по играта.Такива са ни администраторите-никакъв интерес и заучени отговори което води до този спад на интерес към играта,което наистина е жалко!