Вероятност за намиране на артефакти и свитъци
-
- Оръженосец
Вероятност за намиране на артефакти и свитъци
Здравейте! Според мен е редно в енциклопедията да се добави каква е вероятността да се намери артефакт и свитък в руина. Ако вероятностите са различни да се напише. Ако зависи от нивото на руната също. Говорим за герой без навик "ловц на артефакти", действие на свитъци, заклинания, екстри с перли и т.н. Най-обикновено намиране на артефакт и свитък. Редно е да го има, за да знаят играчите дали си струва да активират бонуса за намиране на артефакт в руините, дали да си купуват и свитъци с такова действие и дали да си купят артефакт с такова действие. В енциклопедията пише каква е вероятността да намериш знаме без заклинание и със заклинание. Така можеш да си прецениш дали си струва. И като обявите каква е вероятността, ако тя се окаже 10% нека е равносилна на 10те процента вероятност за умиране на проучвателите. Иначе ще е много странно как с 10% скорост на проучватели те умират като мухи, но 10% намиране на артефакт без бонуси си е жива мъка
Теорията на вероятностите е една...

Последно промяна от x7raKilL на 17 Окт 2014, 00:15, променено общо 1 път.
-
- Капитан
Re: Вероятно за намиране на артефакти и свитъци
Със сигурност не е 10 процента за артефакт , общо за магически предмети да може би /свитъци / но за арт ,нз , имам и специалност разузнавач с 2ро ниво /100%/ шанс за намиране , и съм забелязал че горе долу на 500 руини ми излиза някой и др арт ...но може и да си е до късмет
-
- Оръженосец
Re: Вероятно за намиране на артефакти и свитъци
Ако искат преди ъпдейта на енциклопедията могат да го споделят и тук. Относно това за процентите, писал съм всичко, за което съм се сетил с цел да се избегнат ненужни постове, вероятно с глупави коментари или въпроси... По този начин се губи и време... Не мисля, че има нещо неясно в написаното от мен