1.Така и не ми стана ясно каква е разликата? В мината има само една добивна сграда, а в рудника си строиш добивни сгради като в град?
2.Не можах да намеря какви са добивите от тези мини и рудници? Повече и по-бързо ли се добива в тях? Колко приблизително добиви може да се направят /за час/ в мината? Как се повишават доходите при ъпгрейда /ако въобще може да се ъпгрейдва сградата/?
Мини и Рудници
-
- Магистър
-
- Капитан
Re: Мини и Рудници
Мината добива само един ресурс и колкото и е нивото-толкова, нищо не можеш да направиш.При рудниците има много ресурсни петна и колкото повече ъпгрейдваш добивната сграда-толкова повече тя добива.Отделно от всичко Централната сграда добива определен ресурс-нея не можеш да я ъпгрейдваш-затова си търси рудник 4-5-то ниво.Добива в рудника е много повече от колкото от тези в града.Успех! 

-
- Новобранец
Искам да попитам къде мога да намеря рудник или мина ? 

-
- Капитан
katerin написа:Искам да попитам къде мога да намеря рудник или мина ?
използвай проучвателите и рано или късно ще намериш

-
- Новобранец
Имам въпрос относно мините. След като превзема мина и войската ми остане вътре и после се откажа от нея ...Какво става с войската която се намира вътре изпратена от мен за да превземе мината?
-
- Маршал
Вие можете предварително да прехвърлите войските си обратно в столицата. Мисията се нарича "Прехвърляне на войски":YPOT написа:Имам въпрос относно мините. След като превзема мина и войската ми остане вътре и после се откажа от нея ...Какво става с войската която се намира вътре изпратена от мен за да превземе мината?
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=MoveArmy
-
- Оръженосец
Сама хуква към града ти, спокойно 

-
- Новобранец
здравейте какво трябва да има играча за да строй в рудника и как се праща войска за превземането му 

-
- Магистър
Трябва да се изучи науката "Външни владения" и ще позволи да се праща войска. Строежите там са както в града.pupa1 написа:здравейте какво трябва да има играча за да строй в рудника и как се праща войска за превземането му