Проучватели и търговци

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
x7raKilL
Оръженосец

Проучватели и търговци

#1 Мнение от x7raKilL »

Здравейте! Явно на всички не ни харесва проучватели да умират като мухи, независимо дали са със закупен бонус, скорост, действия от свитъци и т.н.... Прочетох теми из форума и обикновено отговорът е от типа "пускайте ги на по-бавна скорост, в краен случай на най-бавната". А когато дори тогава умрат доста повече от очакваното или нормалното според простата математика за 6 клас следва "ами шансът си го има". Първо искам да уточня две неща. Според простата математика не е редно да измират толкова много било то и на най-висока или най-ниска скорост. Второ - погледнато от гледна точка на психологията шансът им за умиране е 50/50. Давам пример с хвърлянето на монета - колко пъти може да се падне ези при нейното хвърляне 4, 5 или колкото пъти искате? Ами отговорът си е 50%... Като гледам как умират проучвателите програмистите май са си написали кода именно от гледна точка на психологията, а обявените проценти влияят върху тези 50%. Предложението ми е следното - да се направи така, че всеки 30ти пуснат проучвател към дадени координати да умира и всички да могат да бъдат пускани само на една усреднена скорост - примерно нещо средно между сегашните "нормално" и "ускорено" или в краен случай на "нормално". Може вместо всеки 30ти да умира всеки 25 проучвател. Но не говоря за проучвател от дадения експедитационен корпус, а за общата бройка на текущя град. Ще е добре, ако има и някаква индикация, за да се знае че съотвения проучвател ще умре.
Аз освен проблем с проучвателите имам и проблем с търговците. Доста често от 15 търговеца ми се връщат около 10-11... Предлагам да се направи по подобие на по-горе описания начин. Тук като "пореден номер на смъртта" може да е всеки 20 търгоец, пак от сътветния град.
didito123Demon
Капитан

Re: Проучватели и търговци

#2 Мнение от didito123Demon »

Би било разумно програмистите да си оправят кодовете.Идеи има много но те остават нереализирани или непрочетени.Като питаш защо не намираш руини ти отговарят-ускорете си проучвателите,като казваш че много умират казват-пускайте ги на най бавна скорост така шанса за гибел бил по малък :lol: ,и ние очакваме да се промени нещо- :lol: -ще се промени като не купувам повече ускорение защото не ми издържат нервите-хем искат да даваш перли но не искат да променят почти нищо-е това няма как да стане.Както са казали хората-парен каша духа.Предложението е очевидно по добро отколкото текущото състояние на проучванията и дадените ни измислени шансове за гибел но за реализация просто не разчитай...
x7raKilL
Оръженосец

#3 Мнение от x7raKilL »

Аз ще се надявам на неговото осъщестяване, защото развието на играта в по-добра насока може само да привлече нови играчи. Самите играчи на дадена игра се явяват също и реклама за нея. А от темите във форума разбрах, че въпросният проблем с умиранията на проучвателите не е само при нас. Имам и 1-2 идеи относно руините, но в сегашното състояние до където са стигнали май идеите ще важат за сървър като нашия - западнал... А според мен нищо не коства на администрацията или лицата, които са свързани с предаването на идеите на играчите, да направят това нещо - да предадат нашите идеи на създателите :)
didito123Demon
Капитан

#4 Мнение от didito123Demon »

А според мен нищо не коства на администрацията или лицата, които са свързани с предаването на идеите на играчите, да направят това нещо - да предадат нашите идеи на създателите :)

Според тебе колко от идеите и предложенията стигат до създателите на играта или до тези от които зависят промените за по добра игра и по малко нерви??? Нямаме ли връзка с тях здраве му кажи!!!
didito123Demon
Капитан

#5 Мнение от didito123Demon »

Интересното е че ако ги питаш как да вкараш пари или да посочиш някой за наказание за обиди веднага ти отговарят и вземат мерки а като недоволстваш и искаш нещо да се промени в по-добро за играта и играчите,си траят и бездействат и с отговор не те удостояват даже.Какъв е смисъла да продължаваме да искаме това или онова-абсолютно никакъв,а проучватели и търговци продължават да мрат като мухи,но иначе казват-ускорявайте ги! Некадърна работа...
x7raKilL
Оръженосец

#6 Мнение от x7raKilL »

Ами ако на нашите админи, модератори и т.н. не им стига времето за форума по-добре да си подадат оставките и да бъдат назначени нови хора на техните постове. Лично според мен не е толкова трудно да отделиш 10-15 минути на ден след работа със сегашната активност във форума. После може само да се проверява на някакъв интервал от време дали има нещо ново...
Публикувай отговор

Обратно към “Нови предложения”