Уважаеми администратори и играчи ,имам една идея ,макар да не сам убеден ,че е възможна за реализация си мисля ,че поне можете да я обмислите.В момента ,ако някой играч се намира в крайно кралство (примерно 1 да кажем ) да може да се ''прехвърля'' ако изпрати мисия (военна /проу4вателна/пренасяне на ресурси ) на север директно най-долу на картата ,сега още по кофти и изолирани са тези играчи по ъглите -от картата те могат да се развиват/проучват само в 2 (не 4 както другите ) посоки в момента,това е първата причина ,втората която и смятам че ще заинтригува всички е , че по този начин според мен поне много ще се ''разчупи'' играта като цяло ,ще е и много по вълнуваща и реалистична играчите по краищата на картата буквално ще щъкат и веднага още една главна обосновка казвам: в крайна сметка истинския свят е едно кълбо ,и ако се движиш само и единствено в една посока-изток, рано или късно ще се върнеш на изходна позиция от запад

.Моля всеки който имам мнение по въпроса да си го изкаже ,без значение дали е отрицателно или не ,и най-вече администраторите-Вие ,българският екип ,предполагам(Моля ,не се обиждайте

) не можете да правите такива ''радикални'' промени ,и все пак Ви моля да ми кажете възможна ли е такава промяна и какво мислите за нея

ако не поне ще Ви помоля да ми изпратите запитването /идеята към създателите на играта ...