В предишната тема беше официално потвърдено от администрацията че забраната за AI е вътрешно правило което не е посочено в условията на куеста. Тъй като условията на куеста са единственият официален документ с който разполагат играчите, всички изисквания в него са изпълнени 100%. Архируината беше намерена на 11 април 2025 година в 17:16 часът. Архируината беше унищожена на 11 април 2025 година в 18:52 часът.
Дните на проучване бяха дълги и изморителни. Моите разузнавачи проучваха поле след поле, докато накрая донесоха вестта която чаках - Архируината беше намерена.
Знаех едно - сам не мога да я сваля. На 4 звезди армията ми е ограничена и Архируината от 7 ниво не прощава грешки. Затова се обърнах към най-надеждния си съюзник - Fortunata. Тя на 5 звезди разполага с армия каквато аз мога само да мечтая.
Влязохме в битката заедно. Fortunata поведе атаката с масираните си сили, аз подкрепих от фланга с каквото имах. Архируината беше жилава - чудовище от 7 ниво не пада лесно. Но комбинацията от нейната мощ и моята упоритост се оказа фатална за нея.Когато последният камък от руината се срути, нямаше триумфални викове. Просто тихото удовлетворение на двама играчи които знаят - свършихме работата. Архируината от 7 ниво вече е история.
Очаквам наградата съгласно изпълнената задача..