Може ли несъществуващ играч да пита за уговорена битка?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
wasko10
Оръженосец

Може ли несъществуващ играч да пита за уговорена битка?

#1 Мнение от wasko10 »

Да, наистина може ли несъществуващ играч да пита за уговорена битка?
От любопитство копнах ника на Targaryen1, който пита дали някаква битка е уговорена, за да видя що за играч е - излезе ми "такъв играч не съществува".
Това впрочем е информация за размисъл...
Все пак ще бъда изключително благодарен, ако получа смислен отговор от админ :D
Аватар
Targaryen1
Новобранец

Re: Може ли несъществуващ играч да пита за уговорена битка?

#2 Мнение от Targaryen1 »

Мога да ти кажа що за играч съм и недей занимава админите с безмислици .
А също мога да ти кажа и що за играч е такъв който и едно копване не може да направи а иначе оглежда и преценява другите.
И като не можеш да копваш поогледай се из сървърите .... Бакар 38-12
wasko10
Оръженосец

Re: Може ли несъществуващ играч да пита за уговорена битка?

#3 Мнение от wasko10 »

Не става дума за безсмислици!
И не ме интересува що за играч е някой, който от един сървър докладва за друг.
Въпросът обаче има и друга страна, за което админите би трябвало да вземат отношение!
Става дума за понятието уговорена битка.
Досега не съм видял играч, който печели турнир със 100-200, че и повече знамена, да е санкциониран за уговорена битка. А дори и 80% от населението, за които говореше един професор, са наясно, че знамената се събират с уговорени битки. Повече от десетина комплекта сам играч трудно събира!!!
Тогава защо се санкционират битки за фракции, които са доста по-етични! Защото някои житейски фатмаци, които се изживяват като генерали в играта и нулират новите сюзерени, карайки ги да се откажат изобщо, докараха играта до това мижаво ниво на участници!
Все пак става дума за игра, която е имала 5-6 хил активни играчи - не става дума за регистрираните.
Разбира се, нямам предвид сървъра бакар, където активните играчи рядко надхвърлят 100!
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”