Смятам ,че е редно да се възпротивим на наличието на артове и то от високо ниво ,които са АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНИ - примерно меч за унищожаване на населението - убива 1000 000 роби !Ако може да ми покажат админите , ако въобще влизат във форума , град с толкова население - поне ще разбера че има поне 1 вероятност да СЪЩЕСТВУВА ПОДОБЕН АРТ ?????????????
Нека има 10 тина арта ,които да си заслужават и да се избират от играчите ,когато са наляли примерно 3000 перли за трети герой ,нека арта да може поне малко да е от полза на играча .Иначе ДЕМОТИВАЦИЯТА за игра ще доведе до отказ от играта на много играчи и ОБЕДНЯВАНЕ на сървъра -Вижте С 1 ,който е в предизвестена агония !!!!!!!!!!
Безсмислените артове от дълги и скъпи куести
-
- Новобранец
- DD2002
- Новобранец
Re: Безсмислените артове от дълги и скъпи куести
Напълно съм съгласен с темата за получаване на безсмислените артове от трудни,продължителни,
платени или безплатни куестове , също така съм за право на избор от 10 случайни.
Наскоро докато разглеждах стари теми из форума попаднах на постнат град с към 3мл бягащо население,
стана ми интересно и взех да го смятам че ако е само с дюкяни,специализация търговец +
герой наставник с активирано -80% изтичане + ако има и свътък подобен за -20% се получава доста злато,
не я разбирам играта но май излиза поне 8 часа добив на злато по около 6-7мл на час.
Та този арт за унищожаване на 1мл население мооожеби някъде някога може и да свърши работа на някой.
А най интересното за мен поне е как точно се получават милион/и население.
платени или безплатни куестове , също така съм за право на избор от 10 случайни.
Наскоро докато разглеждах стари теми из форума попаднах на постнат град с към 3мл бягащо население,
стана ми интересно и взех да го смятам че ако е само с дюкяни,специализация търговец +
герой наставник с активирано -80% изтичане + ако има и свътък подобен за -20% се получава доста злато,
не я разбирам играта но май излиза поне 8 часа добив на злато по около 6-7мл на час.
Та този арт за унищожаване на 1мл население мооожеби някъде някога може и да свърши работа на някой.
А най интересното за мен поне е как точно се получават милион/и население.
-
- Оръженосец
Получават се като активираш свитък или заклинание за получаване на роби от унищожените войски на противника.
Пребии някой от топ 10 примерно и ще видиш колко население ще вземеш(успех).
Пребии някой от топ 10 примерно и ще видиш колко население ще вземеш(успех).
-
- Новобранец
а как се бие някой от топ 10