проблем черни перли!!!!!!

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
girasole
Новобранец

проблем черни перли!!!!!!

#1 Мнение от girasole »

Днес извърших две зареждания на ЧП и никакви такива не получих. Плащанията са отразени по сметките
keks
Site Admin

Re: проблем черни перли!!!!!!

#2 Мнение от keks »

girasole написа:Днес извърших две зареждания на ЧП и никакви такива не получих. Плащанията са отразени по сметките
Нашите специалисти работят по отстраняването на проблема.
Извиняваме се за причинените неудобства.
stani72
Новобранец

#3 Мнение от stani72 »

И аз имам същия проблем,надявам се по-скоро да се отстрани проблема.
niga1
Новобранец

#4 Мнение от niga1 »

keks написа:
girasole написа:Днес извърших две зареждания на ЧП и никакви такива не получих. Плащанията са отразени по сметките
Нашите специалисти работят по отстраняването на проблема.
Извиняваме се за причинените неудобства.
Какво значи,нашите специалисти работят по отстраняването на проблема?Кога ще можем да си ползваме,перлите,КОГА?

Проблема е от два дни и никъде не е оповестено,хората да не зареждат и да си късат нервите с вас.Просто напишете,че не ви бива и до там.
10 часа чакам отговор да ми кажете,че не ви бива,това нормално ли е?
И пак да попитам кога ще ни бъдат заредени перлите.
niga1
Новобранец

#5 Мнение от niga1 »

Трети ден мина,от както заредих перли и не мога да си ги получа
stani72
Новобранец

#6 Мнение от stani72 »

Аз 4ти ден чакам,мисля че трябва да ни компенсират по някакъв начин за забавянето
niga1
Новобранец

#7 Мнение от niga1 »

Явно е,че няма да получим отговор,какво става с похарчените ни пари!
За това мислим да пуснем групова жалба,до "Защита на потребителите"
Не е нормално да се отнасяте така с хората,които ви дават заплатите!!!
Или ни дайте ясен и точен отговор,какво става и кога ще си получим покупката,или на 28.10.2014 ще поставим въпроса към компетентните органи !!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
niga1
Новобранец

#8 Мнение от niga1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Още няма перли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Този раздел е много добър "задай въпрос" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: а отговор,ша има или няма да има :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Задай въпрос,на кой?
Проблема отстранен ли е?
Перли ще има ли?
Кога?
Предлагам да закриете форума,той не функционира,по слаб форум не съм виждал!
В по глупава ситуация,не съм попадал!
Вече ми става смешно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Гласувайте за този пост с +1 :roll:
didito123Demon
Капитан

#9 Мнение от didito123Demon »

niga1 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Още няма перли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Този раздел е много добър "задай въпрос" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: а отговор,ша има или няма да има :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Задай въпрос,на кой?
Проблема отстранен ли е?
Перли ще има ли?
Кога?
:lol: +111111111
x7raKilL
Оръженосец

#10 Мнение от x7raKilL »

niga1 написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Още няма перли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Задай въпрос,на кой?
Проблема отстранен ли е?
Перли ще има ли?
Кога?
+1
niga1
Новобранец

#11 Мнение от niga1 »

След като няма кой да отговори,публично на въпросите ни ще го направя аз :)
Проблема,за нови зареждания е решен,сега ако опитате да заредите,ще си получите перлите :Д
Относно за моят проблем,ми беше отговорено така

" Парите ви са върнати обратно в сметката"ама ше зачакам малко :lol: но това е нормално,има забавяне в рамките на няколко дни!
До администрацията.
ХОРА ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ФОРУМА
Не добре развит форум,не говори добре за една игра
stani72
Новобранец

#12 Мнение от stani72 »

A аз още чакам отговор,а после евентуално може да почакам и да ми ги върнат ,двойно примерно ме устройва :D
radoslav111
Капитан

#13 Мнение от radoslav111 »

Двойно в.... кхъм. Съмнявам се да има някаква компенсацията. Хората са тук да ви вземат и последната стотинка, не да ви правят богове. :lol:

Иначе, само това липсваше, и без никакви черни перли... радвам се, че поне това са го решили, че направо щеше да е върхът на сладоледа. Направо се чудя как пускат повече от 1 перла в руините в Икономическия... направо съм потресен от изненада, дай Боже все така да продължава! :lol:
didito123Demon
Капитан

#14 Мнение от didito123Demon »

Не виждате ли че админите изобщо не отговарят.KEKS или там който и да е изобщо не му пука за проблемите в играта.Няма решение на проблема с проучватели,търговци,руини.Не знам за купуването на ЧП, но това да пишеш и да искаш някаква промяна или да се направи опит за промяна а отсреща изобщо да не те отразяват не е абсурдно а е страшно нагло и безочливо.Закрийте форума и без това администрация няма тоест има само да си вземат заплатите.
keks
Site Admin

#15 Мнение от keks »

stani72 написа:A аз още чакам отговор,а после евентуално може да почакам и да ми ги върнат ,двойно примерно ме устройва :D
Ситуацията е следната: ако Вие все още не получихте Черни Перли поръчани на 22 или 23 октомври, значи транзакциите бяха отменени от страната на платежна система и ще Ви бъдат върнати пари до сметката. Процес на връщането е от 7 до 10 дни.
keks
Site Admin

#16 Мнение от keks »

keks написа:
stani72 написа:A аз още чакам отговор,а после евентуално може да почакам и да ми ги върнат ,двойно примерно ме устройва :D
Ситуацията е следната: ако Вие все още не получихте Черни Перли поръчани на 22 или 23 октомври, значи транзакциите бяха отменени от страната на платежна система и ще Ви бъдат върнати пари до сметката. Процес на връщането е от 7 до 10 дни.
Ако на някого му няма да бъдат върнати пари - пишете на Администрация, ще Ви бъдат изпратени свидетелства за това, че плащания не бяха приети в играта. Те бяха отменени още от страната на платежна система Gate2Shop.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”