Закупих пакет за перли и не получих перлите,ЗАЩО ???

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
skyline2014
Новобранец

Закупих пакет за перли и не получих перлите,ЗАЩО ???

#1 Мнение от skyline2014 »

Здравейте,закупих пакет за перли 1800 броя,взе ми пари от картата,а перлите ги няма в акаунта ми,даже е отчетено плащането в пощата ми,както всеки друг път,а сега чакам вече 2 часа и перли все още няма в акаунта ми,какво правим в този момент,чакам си перлите,защото ми трябват да си изпълня куестове с време,подчертавам с ВРЕМЕ,което тече.......
SirAsen
Новобранец

Re: Закупих пакет за перли и не получих перлите,ЗАЩО ???

#2 Мнение от SirAsen »

Аз от 9 сутринта ги чакам и още няма
Hoho2012
Новобранец

#3 Мнение от Hoho2012 »

Предлагам админите, за да компенсират за причиненото неудобство пострадалите от този инцидент, да заредят акаунтите им с поръчаните и платени от тях, но НЕполучени перли х 2. Мисля, че е честно и разумно!
Благодаря!
SirAsen
Новобранец

#4 Мнение от SirAsen »

Няма да е лошо :) Но както са казали мъдрите хора "А дано, ама надали"
keks
Site Admin

#5 Мнение от keks »

skyline2014 написа:Здравейте,закупих пакет за перли 1800 броя,взе ми пари от картата,а перлите ги няма в акаунта ми,даже е отчетено плащането в пощата ми,както всеки друг път,а сега чакам вече 2 часа и перли все още няма в акаунта ми,какво правим в този момент,чакам си перлите,защото ми трябват да си изпълня куестове с време,подчертавам с ВРЕМЕ,което тече.......
Ако Вие все още не получихте Черни Перли поръчани на 22 или 23 октомври, значи транзакциите бяха отменени от страната на платежна система и ще Ви бъдат върнати пари до сметката. Процес на връщането е от 7 до 10 дни.
x7raKilL
Оръженосец

#6 Мнение от x7raKilL »

keks написа:
skyline2014 написа:Здравейте,закупих пакет за перли 1800 броя,взе ми пари от картата,а перлите ги няма в акаунта ми,даже е отчетено плащането в пощата ми,както всеки друг път,а сега чакам вече 2 часа и перли все още няма в акаунта ми,какво правим в този момент,чакам си перлите,защото ми трябват да си изпълня куестове с време,подчертавам с ВРЕМЕ,което тече.......
Ако Вие все още не получихте Черни Перли поръчани на 22 или 23 октомври, значи транзакциите бяха отменени от страната на платежна система и ще Ви бъдат върнати пари до сметката. Процес на връщането е от 7 до 10 дни.
Не съм правил заплащане на перли през посочения период, но само парите на хората ли ще върнете или и тези за транзкацията? Реално те губят пак някаква сума, макар и малка, но не по тяхна вина.
keks
Site Admin

#7 Мнение от keks »

Ако вашата транзакцията не се отнася до тези, напишете на Администрация по игровата поща.
На играчите ще им бъдат върнати пари. Транзакциите бяха отменени от страната на Gate2Shop и всички оплаквания да пиште до тяхната техническа поддръжка.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”