Lumia 520

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
TaskovBG
Новобранец

Lumia 520

#1 Мнение от TaskovBG »

Здравейте, нов съм и за жалост май сбърках марката и модела телефон.. Въпроса ми е , имам ли опция да играя играта от въпросната Нокиа ? Телефона ползва windows8 . В момента нямам възможност да отделя средства за нов тел., таблет или лап топ.. Готов съм обаче да си пусна абонамент за една година (на първо време).Всяко мнение е от полза , благодаря предварително. Поздрави и успех в играта!
TaskovBG
Новобранец

Re: Lumia 520

#2 Мнение от TaskovBG »

Приятели, всеки който знае нещо по темата ще е полезен. Съжалявам, че нахалствам с втори пост, но играта ми хареса, както казах мисля да си пусна абонамент, стига да мога да я играя и когато съм командировка.
Аватар
KrissIvanov
Магистър

#3 Мнение от KrissIvanov »

Комп нямаш ли
baORGANA
Новобранец

#4 Мнение от baORGANA »

Приятел и аз съм с лумия 520, но "флаша" или "джавата" не се подържа още от "WP8". Aз си реших проблема с ""TeamViewer". Проблема е само, че щайгата в къщи тябва да е постоянно пусната.
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

#5 Мнение от MorganLeFay »

Хора, вие за Team Viewer чували ли сте бре. Тази игра се играе от мобилно устройство или с платен флаш плеар, което е ненужен разход, или през Team Viewer от компа. Да ви кажа, много е благо така, да си ползваш компютъра. Иначе има един браузър Puffin мисля, че така се казва, има го и пиратски, той пуска флаш, ама е трудно.
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”