град без желязо ?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
REON
Новобранец

град без желязо ?

#1 Мнение от REON »

имам един въпрос тъпата игра ме сложи да си правя град в който няма нито една мина за добив на желязо това важи и за околните 4 селища някой може ли да ми каже как да се развивам без желязна руда като дори за смотания колонизационнен център да си направя и да си основа друг град ми трябва желязо, може да е малко но аз не разполагам и с атом желязо не може ли да оправят тъпата игра мислех че по подразбиране трябва да получиш поне по 1 мина от всички ресурси аз съм тъмно елфче и ми се полага бопълнителен бонус на дърва и желязо но допълнителен бонус начислен върху нула и е нула моля някой да отговори а координатите ми са 45-21-57 вратите са широко отворени може да разглежадате и да грабите не че има нещо за габеж ??? :? :shock:
liolioDemon
Магистър

Re: град без желязо ?

#2 Мнение от liolioDemon »

Ползвай си пазара а след като направиш малко армиика , ще си го добавяш от руините .
Друг вариант е да влезеш в клан , той ще ти помогне за първоначалното ти развитие и то много !
Аватар
munnyto
Магистър

#3 Мнение от munnyto »

Наистина нямаш нито едно желязно находише - малшанс, в случая - рандъм.
Построй си дюкянчета на първо време (в селищата) и пазарувай...
نا أحب نوضري

موني
patron666
Оръженосец

#4 Мнение от patron666 »

Ми търси ново поле за нов град...няма начин да не намериш...и то скоро поне с 2 пускаи проучватели здраво не да пиансват по-замъците... :lol:
MonikaDuncheva
Новобранец

#5 Мнение от MonikaDuncheva »

Здравейте. Днес се регистрирах и аз нямам желязо, нямам и зърно. Камъните са ми малко, дървата в изобилие, нормално ли е? Благодаря за отговора :) Тъмен елф съм. Да продължа да играя така или да си направя друг акаунт с друга раса?
Burton
Магистър

#6 Мнение от Burton »

Никога не можеш от началото да имаш всичко ако говорим за ресурсите, с които те пуска, това първо и второ ти не виждаш какво има в селището си, докато не изучиш науката "Проучване на селищата". Ако я нямаш, всичко в селищата ти изглежда празно, но след като я изучиш ще се появят. Честно казано, май нямам спомен да е имало новорегистриран играч без да има някой от нужните ресурси, най-малко в селището...
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”