Айде сега някой да ми обясни за какво да си давам парите?
- BigMaster
- Капитан
Айде сега някой да ми обясни за какво да си давам парите?
Като има свитък който позволява за 1 ден
некои да може да прехвърча разстояния вместо за час и нещо за 30 мин? И за какво да плащам за игра в която аз съм само донор ? Или ние сме овце за някой ? Еми не сте познали колкото взели взели , ама от тук на татък във форума ще има инфо ѝза младите.

-
- Оръженосец
Re: Айде сега някой да ми обясни за какво да си давам парите
Сериозно ли има такъв свитък? :О :О :О .. Е това вече е прекалено!!!
-
- Новобранец
има предвид плацдарм
-
- Новобранец
Внимание потребители!!!
Играта е обирджийска.Не се лъжете да вкарвате пари в нея.Ще останете разочаровани.Наистина е направена много зарибяващо,но всичко е лъжа и измама.Ако толкова ви се играе играйте но безплатно.
Играта е обирджийска.Не се лъжете да вкарвате пари в нея.Ще останете разочаровани.Наистина е направена много зарибяващо,но всичко е лъжа и измама.Ако толкова ви се играе играйте но безплатно.
-
- Новобранец
мда... гадничко е да те занулят, но точно затова всеки играч трябва внимателно да подбира приятелите си 

- BigMaster
- Капитан
nazinka написа:мда... гадничко е да те занулят, но точно затова всеки играч трябва внимателно да подбира приятелите си
И какво трябва да значи това да съм приател с вас , за да не ме занулите ли пак? Смешници не сте първите които са ме занулява ли и най вероятно няма да сте последните , но ако се откажа да играя от играта няма да сте вие. А просто не не ми носи наслада и хъс за игра не защото не съм велик като вас и ада мачкам мишките, ами за това че има игри като Star Wars , EvE , WoW, Diablo3 итн за които бих искал можеби пак отново с кеф да си давам парите ! А вие си търсете тука само солените езера и изпивайте парите на другите които не знаят за какво ги дават.
-
- Новобранец
ами играй другите игри и си давай там парите, защо се оплакваш 

- KatIna13
- Оръженосец
по-добре да ме занулят отколкото да целувам нечий задник с извинениеnazinka написа:мда... гадничко е да те занулят, но точно затова всеки играч трябва внимателно да подбира приятелите си

Iced Earth "DRACULA"