Преди за ниво на достъп 4 трябваха 4 пъти повече шпиони от контрите а сега 2 пъти повече са достатъчни... и защо не сте ни уведомили за това ?
Шпиони и контрашпиони
- Denity1
- Магистър
Шпиони и контрашпиони
Здравейте, може ли да попитам защо съотношението между шпиони и контрашпиони е променено или е някакъв бъг ?
Преди за ниво на достъп 4 трябваха 4 пъти повече шпиони от контрите а сега 2 пъти повече са достатъчни... и защо не сте ни уведомили за това ?
-
keks
- Site Admin
Re: Шпиони и контрашпиони
Обърнете внимание на Вероятности за получаване на нива на достъп в зависимост от това в каква степен шпионите са повече от контрашпионите, в %: http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=EspionageDenity1 написа:Здравейте, може ли да попитам защо съотношението между шпиони и контрашпиони е променено или е някакъв бъг ?
- Denity1
- Магистър
Добре, просто ми кажете има ли нещо такова като промяна в съотношението или се бъркам ? 
-
Burton
- Магистър
Аз лично не виждам промяна... Случва ми се играч с 200 шпионина да ме пробие и такъв с 1200 да не може от 1-вия път... При шпионите и контрите нещата са много на вероятности...