Куест за похарчени перли?
-
- Новобранец
Куест за похарчени перли?
Снощи пуснахте съобщение, че при похарчени 1000 перли в играта за каквото и да било, се дава артефакт 1 ниво на случаен принцип. Прочетох съобщението и похарчих перлите. Какво беше моето изумление, когато отивайки на куестовете, видях, че трябва да се похарчат 10 000 перли и наградата е арт 3. Последно какъв е куеста и ще бъда ли "утешена" по някакъв начин за това, че похарчих перли напразно, обърквайки се от съобщението на администрацията?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- jboss
- Новобранец
Re: Куест за похарчени перли?
По абсолютно същия начин като теб изгорях.Много некоректно,но да видим какво ще стане сега.
-
- Магистър
Вероятно е станала грешка и е пуснато съобщението за промоцията с 1000-то перли, жалко е, че изтрих моето, но съм почти на 100%, че пишеше 10к перли за арт 1-во, защото ми стана доста чудно, как за 1000 и 10000 дават само арт 1-во и после в Наставника видях, че арт-а е 3-то ниво, но не споря, наистина си изтрих съобщението.
Надявам се админите да компенсират по някакъв начин това объркване, но все пак това не ви "оневинява", че не сте си видели Наставника преди да харчите перлите.
Надявам се админите да компенсират по някакъв начин това объркване, но все пак това не ви "оневинява", че не сте си видели Наставника преди да харчите перлите.

-
- Магистър
Burton написа:Вероятно е станала грешка и е пуснато съобщението за промоцията с 1000-то перли, жалко е, че изтрих моето, но съм почти на 100%, че пишеше 10к перли за арт 1-во, защото ми стана доста чудно, как за 1000 и 10000 дават само арт 1-во и после в Наставника видях, че арт-а е 3-то ниво, но не споря, наистина си изтрих съобщението.
Аз го пазя , 10 000 перли за арт 1-во ниво ! Но самият куест в наставника е 10к перли за арт 3-то ниво . Просто трябва да се гледа по внимателно писмата от админите че не винаги са верни.
- BigMaster
- Капитан
Не си само ти. Вчера похарчих 500 перли (и 500 от търговеца) за един арт 1 ниво и видях, че куеста Акция е 500/1000. И реших да похарча още 500 перли който купих с реални пари. И какво стана след като изхарчих още 500 и отгоре, викам айде взимам си наградата и куеста показва вече 1039/10000.DevilInTheNight написа:Снощи пуснахте съобщение, че при похарчени 1000 перли в играта за каквото и да било, се дава артефакт 1 ниво на случаен принцип. Прочетох съобщението и похарчих перлите. Какво беше моето изумление, когато отивайки на куестовете, видях, че трябва да се похарчат 10 000 перли и наградата е арт 3. Последно какъв е куеста и ще бъда ли "утешена" по някакъв начин за това, че похарчих перли напразно, обърквайки се от съобщението на администрацията?
Благодаря предварително
- Denity1
- Магистър
Това е направено нарочно, с цел заблуда на играчите... те админите си взимат перлите кво им пука, че тука във форума някви реват за дето са ги прецакали....

- jboss
- Новобранец
Дам надъниха ни яко,но сами сме си виновни.
-
- Новобранец
ще има ли някакво решение на въпроса
-
- Магистър
Куеста още в началото си беше 0/10000, просто от всичките събрани 0-и на едно място се губи цифрата, отправих предложение, за да не стават повече такива недоразумения, такива цифри да се изписват примерно така - 10 000. Обещаха ми, че ще ми разгледат предложението.
- jboss
- Новобранец
Супер,а който е изгорял ?
-
- Магистър
Съжалявам, но... Вероятно нищо...
Дано поне си ги похарчил за нещо смислено.
Дано поне си ги похарчил за нещо смислено.