Надница на воиските
-
- Оръженосец
Надница на воиските
След изучаване на науките за "Хазна", надницата може ли да падне под 0.1 на час?
-
- Капитан
Re: Надница на воиските
Май това е минимума .... 

-
- Новобранец
немисля
аз сам сас -70% и наемниците ми все още искат 0.1 наем
пак и немисля 4е може да се намали повече защото иначе единицата ще бъде без надница 

-
- Капитан
посмятайте малко. Реално е по-малко, просто не го изписва до втората запетая.
1000 наемника по 0,1 = 100 с хазна 7 ще ви взимат по 30 пари на час., ако имате и наставник, който да ви намаля издръжката Духът на алтруизма 20% -) 30-20%=24злато на час. От там нататъка ако имате и някой предмет или скрол става и още по-малко, но за време.
Духът на алтруизма действа само на войската, която е с героя или ако героя е в град, в града където е.
1000 наемника по 0,1 = 100 с хазна 7 ще ви взимат по 30 пари на час., ако имате и наставник, който да ви намаля издръжката Духът на алтруизма 20% -) 30-20%=24злато на час. От там нататъка ако имате и някой предмет или скрол става и още по-малко, но за време.
Духът на алтруизма действа само на войската, която е с героя или ако героя е в град, в града където е.
-
- Новобранец
ми честно казано... имаш ли голяма армия лесно може да я издуржат ако имат проучватели да ти намират руини
ако имаш голяма армия да ги биеш самичък може да пускаш по 2 3 атаки зависи от армията ти... аз сам имал дни кадето само в хазната на клана сам внасял по 700к злато
проблема при издружката идва ако си със слаба армия и трябва да буташ сас някои според мен 

- ramidora
- Магистър
Енциклопедия My Lands
За миньорски сървър максимално възможно намаляване на надницата за войската е 94%:
Oсновната надница може да се намали със 70% с помощта на науката Хазна.
Останалите 30% може да се намалят с още 80% с помощта на различни артефакти и заклинания. Получаваме още -24%.
Общо минус към надницата: (-70%)+(-24%) = -94%
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч