отвратителни малоумни правила господа админи.
- 
				Jabberwoky
- Новобранец
отвратителни малоумни правила господа админи.
сигурно на всички се е случвало да продадат нещо което не искат заради глупавата система с дърпане на итема.доста често завличаш не каквото трябва.един приятел така продаде итем 5-то ниво без да иска.писа на админите да му ги върнат.нещо напълно нормално за нормална игра в която си плащаш.ето го малоумния отговор :
Администрация wrote:
Здравейте.
Администрация няма права за предоставяне на такъв тип услуги.
изобщо какви услуги предоставяте.за какво изобщо сте админи.какво правите.с доста объркани неща се сблъсках в тази игра и отговора ви беше подобен на горния.за къв хуй тогава седите тука.
супер деморивиращо деистват такива постъпки от ваша страна в това да продължавам да играя играта.познавам не един и двама който са се отказали от играта не заради това че са ги занулили или че не им харесва играта, а заради вашите глупости който трябва да търпим.супорта ви е под всякаква критика.аде весело посрещане на новата година и си бройте играчите догодина който ще оредяват все повече и повече.

Администрация wrote:
Здравейте.
изобщо какви услуги предоставяте.за какво изобщо сте админи.какво правите.с доста объркани неща се сблъсках в тази игра и отговора ви беше подобен на горния.за къв хуй тогава седите тука.
супер деморивиращо деистват такива постъпки от ваша страна в това да продължавам да играя играта.познавам не един и двама който са се отказали от играта не заради това че са ги занулили или че не им харесва играта, а заради вашите глупости който трябва да търпим.супорта ви е под всякаква критика.аде весело посрещане на новата година и си бройте играчите догодина който ще оредяват все повече и повече.
- Maksimus
- Оръженосец
Re: отвратителни малоумни правила господа админи.
Напълно те подкрепям мисля си, че правят всичко възможно за да ни откажат от играта.Такава политика досега не съм срещал никъде .

"Военната сила не е достатъчна за защитата на една страна, докато страна, защитавана от народа си е непобедима!" Наполеон Бонапарт. 
http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns

http://www.youtube.com/watch?v=IvTT29cavKo
http://www.youtube.com/watch?v=Ag9JLAhE4ns
- musketeer
- Оръженосец
- Обратна връзка:
На мен също много често ми се е случвало по грешка да придърпам нещо дето не трябва към търговеца, не е направено както трябва, това е сигурно! В доста RPG игри има направено следното нещо, точно за да се избягват такива недоразумения: Продаваш си предмета и докато си още в магазина можеш да си го откупиш за същите пари (ресурси) за които си го продал. Това предполагам е направено заради абсолютно възможни недоглеждания. Но проблема при вас, не е само от недоглежданията, доста често ми се случва да придърпам някой предмет или магия за да я продам, но се оказва, че съм придърпал съвсем друга..?!
Много кадърни работници напускат работните си места поради ужасното отношение на шефовете им към тях! Ааа това май няма връзка...а може пък и да има Весело посрещане на Новата година
 Весело посрещане на Новата година 

Много кадърни работници напускат работните си места поради ужасното отношение на шефовете им към тях! Ааа това май няма връзка...а може пък и да има
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

- 
				bobo74
- Новобранец
На мен също ми се е случвало при опит да взема от съкровищницата свитък или артефакт да ми излезе опцията за продаване и само по някаква случайност не ме е сполетявала участта на колегата. Подкрепям искането да се промени интерфейса на съкровищницата, така, че подобни грешки да са невъзможни и да се преразгледа случая с неволно продадения артефакт, така, че играчът да не бъде ощетен. Весели новогодишни празници и все повече играчи на сървъра  

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
А забелязали ли сте че добри играчи не цвъркат в подобни темички, мислите ли че целия капацитет на играта ще се ангажира на нова година с невниманието на колегата продал итема лв.5 ?

- 
				manqka87
- Новобранец
Колега като гледам писалите в темата,не-добрият играч си само ти тука.Явно просто се чудиш къде да се изкажеш неподготвен,просто да те има във форума.
Иначе проблема е доста сериозен.Както флаша прави проблеми постоянно,така и самият интерфейс не е доизпипан.В повечето игри при такава грешка има опция да си откупиш предмета обратно.Тук обаче припарваме до помощта на админите,които се оказва,че нямат права да поправят грешката.
Вярно е,че са празници в момента,но никой не препираме да взима мерки на момента.Просто моля да се разгледа по внимателно тази тема и ощетени играчи като мен да бъдат компенсирани.

Иначе проблема е доста сериозен.Както флаша прави проблеми постоянно,така и самият интерфейс не е доизпипан.В повечето игри при такава грешка има опция да си откупиш предмета обратно.Тук обаче припарваме до помощта на админите,които се оказва,че нямат права да поправят грешката.
Вярно е,че са празници в момента,но никой не препираме да взима мерки на момента.Просто моля да се разгледа по внимателно тази тема и ощетени играчи като мен да бъдат компенсирани.
- 
				liolioDemon
- Магистър
LCFDIVINE , когато големите си "мерят пишките" не е оферта да си даваш дупето . Иначе проблема си е доста сериозен , на доста играчи се случва такъв тип грешки и не изсключвам себе си в това число , ако могат да се нарекът грешки този лаг който се получава при напълване на сървара . Компа ми е бърз но в определено време , когато се напълни сървара започва да се бави играта и точно тогава се получават тези аномалии за който  говори Jaberrwoky за жалост и това си е необратимо НО когато ти се наложи да пуснеш sms и не получиш на време перлите , говоря за регламентираните 24часа , след писмо до админите се корегира грешката защото е тяхна а когато ти направиш някаква грешка ... отговора е  спасяваи се ! Значи може

- 
				Bloodlust
- Новобранец
Нали като продаваш те пита сигурен ли си, лаг не лаг имаш възможност да видиш какво продаваш, тва ,че бързаш вече си е друг въпрос.
Айде със здраве .

Айде със здраве .
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Споко, това исках да ми кажат колко съм малък и не добър по стар бг обичаи(гледаики статистиката, мен в сравнение със скапаните ви градове),подготвен съм перфектноmanqka87 написа:Колега като гледам писалите в темата,не-добрият играч си само ти тука.Явно просто се чудиш къде да се изкажеш неподготвен,просто да те има във форума.

- 
				keks
- Site Admin
В Споразумението с Ползвателите е посочено, че Ползвателят използва Ресурсите на Притежателя на правата, Играта, включително и Клиентската част от Играта на собствен риск.Притежателят на правата не носи отговорност, ако Ползвателят е изгубил Игровите си ценности, получени в резултат на предоставените му от Притежателя на правата Услуги или Допълнителни Услуги.Jabberwoky написа:сигурно на всички се е случвало да продадат нещо което не искат заради глупавата система с дърпане на итема.доста често завличаш не каквото трябва.един приятел така продаде итем 5-то ниво без да иска.писа на админите да му ги върнат.нещо напълно нормално за нормална игра в която си плащаш.ето го малоумния отговор :
Администрация wrote:
Здравейте.
- 
				lyulitu
- Новобранец
Браво. Просто приказни отговори. Наистина и аз вече мисля, че админите правят всичко възможно да се демотивират допълнително играчите и да се откажат. То това е и част от идеята на такива игри. Набиеш нещо в тях, после демотиватор-отказ. Следва нов човек набие нещо и айде чао.
Админите отговарят като ботове: - Това не може, онова споразумение трето нещо си. Просто са приказка.

Админите отговарят като ботове: - Това не може, онова споразумение трето нещо си. Просто са приказка.