My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Дата и час: 13 Ное 2019, 06:03

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2012, 18:08 
Offline
Маршал

Регистриран на: 21 Сеп 2012, 11:59
Мнения: 489
! При нарушение на долупосочените точки 1 - 6 са предвидени следните видове наказания:
a) Обявяване на предупреждение.
b) При повторно нарушение – блокиране на възможност за изпращане на съобщения и преглед на форума (бан във форума) от 1 ден.
* Теми/постове/аватари/подписи/линкове, съдържащи такива елементи, изтриват се без предупреждение и уведомление, по усмотрение на модератор и в зависимост от контекста.

1. Съобщенията се пишат само на български език, с изключение на специфични названия на оборудване, системи и т.п.
Забранено е:
* Замяна на букви с външно подобни символи и букви на други езици, прекомерно използване на интернет жаргон, както и на шльокавица.
* Съобщенията да се пишат с главни букви (като се държи натиснат бутонът Caps Lock или Shift), което означава вик, повишен глас.
* Да се маркира цяло съобщение с помощта на промяна на шрифта и/или цвят на текста. С цвят (с изключение на червен и негови разновидности или оттенъци) или шрифт (в това число с получер шрифт, курсив и подчертаване ) могат да се маркират само отделни думи или изречения.

2. Забранени са съобщения, както и качване във форума на които и да е файлове или линкове, които съдържат:
* Употреба на нецензурни думи.
* Материали с откровено еротично или порнографско съдържание.
* Сцени на насилие и откровена жестокост, с обиждащо съдържание.
* Пропаганда и разпалване на международна вражда.
* Пропаганда на нацизма, фашизма, фанатизма, тероризма и подобни екстремистки направления.
* Пропаганда на наркотични и психотропни вещества.
Леко завоалирани псувни се приравняват към нецензурни думи, разрешени са само в раздел *ФЛУУД*.
Вместо нецензурни думи е възможна употреба на звездички, които ИЗЦЯЛО прикриват думата.

3. Кроспостинг - темите, които повтарят вече съществуващите обсъждания, създадени с която и да е цел, са забранени в тематическите форуми.
Моля, използвайте търсенето във форума.
* Съставяйте заглавието на вашата тема така, че то да отразява смисъла на съобщаваното (исканото), не и емоциите ви или вашето становище.
* Не използвайте прекалено кратки и прости заглавия, като "Админите", "Брей!", "Спасете ме", "Помогнете ми", "Помощ!", "Въпрос", "Help Me".
* Обръщение към конкретните участници във форума по конкретни въпроси чрез създаване на темите във форума (например, тема: "Васко, обади ми се вкъщи") е възможно само в раздел "ФЛУУД".

4. Офтопик – съобщения, които нямат отношение към темата на обсъждане, са възможни само в раздел "ФЛУУД".
Не се отклонявайте от темата, зададена от автора (авторът на темата е участник, който е написал първото съобщение в темата).
* Флууд – съобщения, в които липсва смисъл, които се състоят само от един или няколко смайлове или от една дума, са възможни само в раздел "ФЛУУД". * Флейм – писане на еднакви, безсмислени, провокиращи постове или постове, които отклоняват от основната тема на дискусията посредством обиди към личност, възраст и т.н.

5. Овърквотинг – прекомерно цитиране на съобщения на други участници, а именно:
- тройно цитиране (когато в едно съобщение има цитатът в цитата в цитата);
- цитатът, състоящ от 20 и повече редове, включително със заглавието и празните редове;
- цитатът, който съдържа изображението.

* При цитиране не трябва да повтаряте едно съобщение изцяло, изберете най-важното или разделете го на точки, останалото изтрийте.
* При цитиране на съобщението, което вече съдържа цитати, вложените цитати трябва да бъдат изтрити.

6. В подписите е забранено:
* Графически или обикновени подписи, които съдържат логота или контент от други игри, картинки, които съдържат линкове или просто линкове към други ресурси, както и подписи, които изискват допълнителен превод на български език.
Разрешени са графични картинки с височина до 60 пиксела, с общ размер до 110 пиксела заедно с текста.
В изключителни случаи модераторът може да даде персонално разрешение за картинка с височина до 140 пиксела и с дължина до 900 пиксела.
В подписите са разрешени само линкове към наш проект MLGame (освен линкове към чуждестранните сървъри на mlgame), към сайтове, посветени на наш проект.

! При нарушение на долупосочените точки 7 – 12 са предвидени следните видове наказания:
блокиране на възможност за изпращане на съобщения и преглед на форума (бан във форума) за 2 дни.
При повторно нарушение - блокиране на срок от 3 дни.
В случай на заявление от обидена страна по т.7 - блокиране на срок от 7 дни.
* Теми/постове/аватари/подписи/линкове, съдържащи такива елементи, изтриват се без предупреждение и уведомление, по усмотрение на модератора и в зависимост от контекста.

7. Забранено е неуважително отношение към който и да е участник на форума, неучтивост, клевета, обиди, заплахи, шантаж, изопачено цитиране, цитиране на личната кореспонденция (в това число и на играча с администрацията) без съгласие на втори участник и т.п., в която и да е форма и с която и да е цел, също и в ЛС (лични съобщения). Жалбите трябва да се подават на администраторите в ЛС (лични съобщения) или чрез вградения механизъм на Жалби.

8. Забранено е изменение/изтриване с която и да е цел на своето съобщение и/или на коментара на модератор (приписка с червен цвят в поста, предупреждаващи подписи), след получаване на предупреждение/наказание за него, както и при гласуване и т.п.

9. Забранено е използване на модераторски ВВ код [mod=] в текста на съобщение, в подпис, ЛС (лично съобщение).
Забранено е публично обсъждане на действията на модераторите и администрацията в темите във форума, въпросите трябва да се изпращат на модераторите или на администраторите в ЛС (лично съобщение).
* Всички спорове между играч и модератор се решават изключително чрез личните съобщения.
* Ако спорът не може да се реши, действията на модератора могат да бъдат обжалвани посредством лично съобщение към Главния модератор.
* При отсъствие на аргументиран отговор от Главния модератор относно жалбата в тридневен срок, или при несъгласие с неговото решение, играчът има право на искане към Администрацията по електронната поща чрез съответна форма.
* Решението на Администрацията е окончателно и не подлежи на обжалване.
* Назначаването на длъжност на модераторите или освобождаването от длъжност, а също, в случай на оправдаване на действията на играча, публичното извинение на модератор пред оправдан играч, се публикува от администрацията в отделна затворена тема.

11. Забранено е предоставяне на своя профил на наказан/блокиран участник във форума докато действа ограничението на неговия достъп към форума, с която и да е цел.

12. Всякакви критики към действията на администрацията, негативни отзиви и претенции трябва да се пишат САМО в темата “Въпроси към администрацията”.


При нарушение на долупосочените точки 13 - 16 са предвидени следните видове наказания:
блокиране (бан във форума), никнеймът/акаунтът се блокира.
* Теми/постове/аватари/подписи/линкове, съдържащи такива елементи, изтриват се без предупреждение и уведомление, по усмотрение на модератора и в зависимост от контекста.

13. Забранено е публикуване в профила и/или обсъждане в темите на която и да е странична реклама, с която и да е цел и в който и да е вид. Форумът не е дъска за рекламни обяви.

14. Натрупване на критичен брой предупреждения.
Въпросите за броя натрупани предупреждения с цел анонимност трябва да се изпращат на модераторите чрез ЛС (лично съобщение).

15. Забранено е да се регистрират с която и да е цел провокационни никнейми:
* които приличат на названието на форума или на неговото домейн име;
* които приличат на никнейми на представители на компанията, администратори, модератори;
* които съдържат нецензурни думи, имат обидно съдържание;
* които съдържат скоби, звездички и т.п.,
също така е забранено да се създават съобщения, юзербари/подписи, аватари и т.н., които могат да се сбъркат с такива на друг участник.

16. Забранено е форумът да се използва с комерчески цели.
В това число е забранено публикуване на съобщения за прехвърляне (покупка, продажба, даряване и т.п.) на игровите акаунти на ползвателите, както и самото прехвърляне на игровите акаунти от един играч на друг.

! При нарушение на долупосочените точки 17, 18 видът наказание се определя по усмотрение на администратора.
* Теми/постове/аватари/подписи/линкове, съдържащи такива елементи, изтриват се без предупреждение и уведомление, по усмотрение на модератора и в зависимост от контекста.

17. Администрацията на форума по никакъв начин не носи отговорност за качество на функциониране на играта и не е задължена да провежда никакви проучвания или обсъждания във форума относно текущото състояние на играта.
Форумът не е официално средство на техническата поддръжка на ползвателите и не е служба на разглеждане на жалби относно функциониране на играта, сметката и т. н. Официалните жалби се приемат по пощата или с писмото от игровата поща.
Играчите обаче имат право да изказват във форума своите пожелания за подобряване на играта, да внасят предложения и идеи, които ще бъдат разгледани от официален представител на администрацията/създателите на My Lands.

18. Други нарушения, които са непряко предвидени или не предвидени от правилата за използване на играта или на форума.

Незнанието или неразбирането на правилата не освобождава от отговорност.
* Наказанието понася притежателят на профила независимо от това, кой е извършил действията от този профил.
* С цел анонимност модераторът/администраторът може да не се подписва и да не изпраща линка към предупреждението/наказанието, дадено от него в поста.
* My Lands не носи никаква отговорност по повод публикувани във форума частни обяви, предявявайте претенциите си към автора на темата.

! Забранено е един и същ играч да пише съобщения от различни акаунти.
! Злостните нарушения или обидите по адрес на играта или администрацията ще доведат до бан на IP адреса, който препятства на повторна регистрация във форума с друг никнейм.
! Спамът или особено злостни нарушения ще предизвикат бан не само във форума, но и във всички игрови сървъри с невъзможност за повторна регистрация (ще бъде блокиран IP адресът или цялата подмрежа).


Правилата могат да се променят по усмотрение на Администрацията без да се уведомяват потребителите на форума.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1 мнение ] 

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Хостинг и Домейни
[ Time : 0.599s | 15 Queries | GZIP : On ]