My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Дата и час: 19 Яну 2019, 22:22

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2017, 11:55 
Offline
Мениджър Тех. поддръжка

Регистриран на: 04 Апр 2017, 18:03
Мнения: 35
На 30 юни 2017 г. играчът Aneksis е унищожил архируината със запас на черни перли 29770 в сървъра Век на изобилието: Бакар.
Поздравяваме го и очакваме подробното описание!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2017, 23:20 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 24 Дек 2012, 15:22
Мнения: 4
Поздравления :) :)


Последна промяна mezdra1 на 04 Юли 2017, 12:55, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 03 Юли 2017, 23:45 
Offline
Новобранец

Регистриран на: 14 Дек 2013, 15:32
Мнения: 4
По време на дълги летни вечери хората в село наречено Бакар - част от Империята на Май Лендс, се събираха около огън и си разказваха истории. Една от историите, които правеха най-силно впечатление на Момо бе историята на лорд Анексис - Лорд, който на времето бе в най-могъщия клан Barbarian ,но след дълги и неуморими битки клана им бе разпръснат на парчета от техните врагове Вавилон1 и съюзния им клан ШАХМАТ.Дори войската на Лорд Анексис бе почти унищожена ,но всички знаеха ,че рано или късно ще се върне по-силен от всякога .Неговата история бе за руини с несметни богатства , дом на легендарен стар военно-началник , превърнал се в Чудовище и натрупал невероятно съкровище. Една сутрин Момо заяви на лорд Анексис ,че ще намери това невероятно съкровище в името на това нашата армия да се развива и става все по силна.

Военно-началник Фин, който беше на чело на тяхната войска, се опита да го разубеди,и да му обясни ,че това е само стара народна приказка, не съществуваха такива Руини! Лорд Анексис се присъедини към него и каза: Дори и да ги намериш, сигурно ще бъдат охранявани от десетки воини на чудовищата въоръжени до зъби. Но Момо не се притесни, и се замисли върху това приключение . Лорда видя в очите му увереност и не му остана нищо друго , освен да му направи древно заклинание , с което Момо да се движи -50% по-бързо от останалите съседи , така че той щеше да бъде неуморим в пътуването през приказните Вълшебни Гори та чак до Прокълнатите Гори на тъмните Елфи,раса която се нагажда към мрака,по пътеките на обраслата тревиста Степ ,дългата и силно лишена от вода Пустиня, високите и стръмни Планини , мъртвата Земя - която бе дом на Демоните ,раса различна от тази на Момо и лорда.

Преди тръгване Момо сподели на лорда да не се притеснява, че скоро ще се върне . И наистина Момо не спираше да намира руини ,но в тях нямаше никакви несметни богатства ,каквито се описваха в историите от именития лорд Анексис , а само ресурс необходим за издръжката на собствената им армия

И така годините отминаваха Момо вече бе пораснал и станал по-опитен от всякога , дори може би бе един от най-добрите проучватели на лорд Анексис . Момо обаче продължаваше да живее с мечтата ,че един ден ще открие за лорд Анексис руината с богатствата и ще донесе благоденствие на цялата му армия

Годината вече бе далечната 2017 в сезон когато слънцето печеше най-силно, и всички изчакваха да отмине ужасната жега , и тогава излизаха да работят . Единствено Момо не спираше да препуска из територията на Анексис . Един ден обаче пристигна телеграма от Императорската власт , до всички лордове във селото . Телеграмата гласеше,че ако изхарчат определено количество от скъпоценните им Черни Перли,те в замяна ще получат дар ,с които ще могат да улеснят работата на собствените им придворни слуги. Когато Момо разбра за телеграмата ,започна да върви в кръг ,и да си мърмори нещо. Фин се приближи до него и каза: Престани момче , ще се побъркаш съкровището не съществува. Тогава проучвателя с два отскока се озова точно срещу него, и каза какво точно си е мърморил- Но аз го сънувах , сънувах че тази нощ чудовищата ще откраднат съкровището от Императорската хазна , и ще минат покрай нашите земи!

Този сън не даваше мира на Момо . Той отиде както обикновено , да поиска координати от лорд Анексис , къде да отиде да проучва , но вече беше твърде късно . Анексис се бе прибрал в своите покои след поредната сбирка и завишено количество на алкохол, без което той не можеше да заспи спокойно . Момо решен,че всичко ще се реши тази вечер излезе , и започна трескаво да обикаля през познатата до болка от него територия . Изведнъж се чуха падащи дървета и силни писъци, които бяха познати на Момо . Това бяха писъците на чудовищата, които той срещаше по пътя си когато обикаляше да търси руината от историите на Лорда . Имаше нещо странно в тези писъци ,като че ли чудовищата бяха двойно повече "ще отида да проверя", каза си Момо и се отправи на югозапад от покоите на неговия Лорд. Колкото повече приближаваше,толкова по-силни ставаха писъците и отвратителния смях ,който имаха чудовищата , но той никога до сега не беше чувал толкова много ,най-накрая стигна до мястото. Обзе го панически страх ,делеше го само едно дърво от Вълшебната Гора, в която бе намерил чудовищата . Колкото го беше страх ,толкова бе и решен да разбере ,защо са толкова много .Времето минаваше ,а Момо все още изчакваше да утихне смехът който се извиваше в непрогледната нощ - най-накрая всичко беше утихнало и той се осмели да погледне показа се иззад дървото и що да види . Историята, с която бе израснал, стана истина . Искаше му се да открие с очи Легендарния Военно-началник, който се бе превърнал в чудовище, но в същия миг разбра ,че няма време за губене и трябва незабавно да уведоми Анексис за намерената руина.

Лорд Анексис, Лорд Анексис - Ставайте, открих руината от историята, която ми разказвахте като дете. Анексис се изправи и се разлюля ,още под влияние на рома който беше изпил по рано вечерта. Той стана отвори врата и не каза нищо ,само се усмихна и поздрави Момо като го потупа по рамото. Попита го с набръчкани вежди , опитвайки се да избистри мисълта - Видя ли Героя чудовище? Не , нямах толкова време бързах да се прибера ,защото на отиване едва успях да изпреваря проучвателя ,на Тъмния Елф който броди из нашите територии - каза Момо и остана да се чуди как ли се казва този страшен Герои . Като чу за Тъмния Елф, лорда извика на помощ отряд Шпиони, които се обучаваха в специални Шпионски Гилдии именно за тази цел .През това време Лорд Анексис извика при себе си Фин, и му заповяда да използва най-елитната част от армията, с която навремето се сражаваха ,докато бяха още във именития клан на Варварите. Шпионския отряд се върна и даде точна информация на Лорда за чудовищата , тогава той се обърна към своя Военно-началник и каза - На добър път верни приятелю , вземи от съкровищницата артефактите окичени със руни , те ще Ви дават допълнителна атака и здраве във битката , и да донесете всичкото съкровище ,да не го разпилеете по път - пошегува се Анексис . Фин подбра няколко Джуджета-адютанти които трябваше да носят съкровището на връщане , древни Кентавъри които бяха отлични преследвачи на Железния Голем от отряда на чудовищата , и разбира се Елитните Рейнджъри , също така реши да вземе и няколко Повелителници на Живота , те бяха част от медицинския екип в битките ,срещу други Лордове или Чудовища и потеглиха на път.

Когато пристигнаха на мястото ,което бе описано от Момо. Фин осъзна ,че това ще е лесна битка ,тъй като още имаше по земята разпилени бутилки от Спиртната течност и полу разсъблечени жени,но не искаше да се издава пред четата която бе сформирал . Видимо стъписани ,част от чудовищата избягаха в Ужас .

Прикачени файлове:
Untitled1.png
Untitled1.png [ 87.45 KiB | Прегледано 1437 пъти ]


Точно това очакваше и Фин и даде заповед за атака - АТАКА братя мои, нека да прославим името на нашия лорд Анексис сега и вовеки .Не след дълго армията на лорд Анексис вдигна победоносно оръжия.
При завръщането на армията Анексис не можа да повярва на очите си - 29 770 Черни Перли , и поздрави още веднъж Момо за това ,че е повярвал в приказката на Анексис , и се обърна към армията : Братя мой заклевам се пред вас ,че със това съкровище ,ще направим територията ни още по голяма за по-голямо развитие на нашата армия , и ще се върнем там където ни е място - на Върха! След това пак се обърна към Момо и започна да му разказва нова история за Герой чудовище на име Фаранил ,или Деллотен навсякъде се появявал под различни имена, но той носел още по-голямо съкровище . Проучвателят Момо се спрял за миг ,погледнал към своя господар и си помислил: "Един ден ще го открия ,ще го открия" и започнал да мечтае отново....

Прикачени файлове:
Untitled.png
Untitled.png [ 242.19 KiB | Прегледано 1437 пъти ]


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: 14 Юли 2017, 12:35 
Offline
Мениджър Тех. поддръжка

Регистриран на: 04 Апр 2017, 18:03
Мнения: 35
Наградата Ви очаква във сървъра.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 3 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Хостинг и Домейни
[ Time : 2.012s | 15 Queries | GZIP : On ]